Za jak dlouho rozlousknete tento hlavolam?
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior
- foxy_whiteFox
- Level 3

Re: Za jak dlouho rozlousknete tento hlavolam?
Jasný, to bylo to jednoduchý! Klíč k rozluštění dal ve své době zabrat i kapacitám FBI a rozluštil ho až nějaký učitel dějepisu, který nad ním strávil víkend. Sladký vzkaz od sériového vraha známého pod názvem "zodiac".
- Přílohy
-
- examinercipher.gif (11.4 KiB) Zobrazeno 450 x
Severní pól je dobyt...!
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
karlos: Udělal jsi uplně všechny levely, nebo jsi nějaký přeskočil na body? Já jsem přeskočil tajné potrubí, zatím si nevím rady ...
Další podobná hlavolamová hra na PC, i když zdaleka ne tak dobrá jako Cogs 1.0 je:
Microsoft Pandora's Box

Další podobná hlavolamová hra na PC, i když zdaleka ne tak dobrá jako Cogs 1.0 je:
Microsoft Pandora's Box

Naposledy upravil(a) X dne 13 črc 2009 12:54, celkem upraveno 3 x.
-
guest
Tak já zůstávám viset na levelu 12, nějak to nejde. 

Musel jsem udělat všechny a vylepšovat, abych se dostal na 300 bodů, ale asi by to šlo i s nějakou skočenou, když budeš mít požadovaný počet bodů.
BS: Neboj to povolí, a bude ještě daleko, daleko hůř. Zrovna tenhle úkol jsem vylepšoval, jako poslední a nakonec se mi to povedlo hned o dva body na tazích a jeden na čase. Od žlutého kola dolů je odbočka, odbočka, vývody do stran mají spojeny kolínky, pak svislá, kolenodoleva, vodorovná, vodorovná, vodorovná, pára.
BS: Neboj to povolí, a bude ještě daleko, daleko hůř. Zrovna tenhle úkol jsem vylepšoval, jako poslední a nakonec se mi to povedlo hned o dva body na tazích a jeden na čase. Od žlutého kola dolů je odbočka, odbočka, vývody do stran mají spojeny kolínky, pak svislá, kolenodoleva, vodorovná, vodorovná, vodorovná, pára.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
Teď jsem si ho jen tak pro srandu zkusil a povedlo se mi výsledek i zhoršit, takže bacha!
Ono se to tam to zhoršení opravdu zapíše 
-
guest
To já už hned na začátku musel vylepšovat 2, protože mne to nechtělo pustit dál. 
Nápověda 7 (2009.07.12 - neděle):

-
guest
Vzhledem k tomu, že jsem na tyto věci úplně tupej mám jeden dotaz. Rozlyšují se dlouhé a, e anebo ne? 
Nějaká diakritika tam je: Ž, Ř a nějaká ne. Postupuj dle frekvenční tabulky.
-
guest
To X dostal jsi mne, ale snad jsem to vyřešil. Nemůžu si to vytisknout protože jsem bez barvy a tak jsem to honil kurzorem a tužkou na papíře. Doufám, že jsem to zvlád a na pokračování se netetěším. Výsledek je v SZ. 
Blue Spirit: Až na malé vypadnutí 2 slov (asi nedopatřením?) je to dobře