Pokud to je hláška při prvním spuštění programu, může být příčinou chybějící knihovna, která není součástí instalace programu a nebo poškozený nějaký soubor programu. Mrkni u tohoto programu do souboru čtimne.txt, případně readme.txt, zda tam nejsou uvedeny podmínky pro instalaci.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
je to program na prevod videa do formatu mpx, pred 2 dny to behalo v pohode ale dneska sem zase chtel prevadet ale napsalo mi to tuhle hlasku,koukal sem do slozky s tim programem ale je tam jen help ve kterym se pise jak program ovladat,zkusim nainstalovat microsoft visual basic c++ na programovani treba to neco vyresi
Pokud program již běhal, tak bude příčina jiná. Buď jsi něco odinstaloval a s ním i společnou knihovnu, nebo naopak nově instalovaný program koliduje s tímto. Vzpomeň si, co jsi mezitím na PC měnil.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Včera som skúsil updatovať môj pc, najprv som šiel klasicky, stiahol som si ISO z Microsoft stránky a skúsil setup.exe spustiť. Na testovacom PC všetko prebehlo bez problémov z 24H2 na 25H2 ale na mojom PC sa ten setup.exe ani nepustil, vo Windows...
Zdar hrači,stala se takova vec hral jsem Sniper Ghost Warrior 3 vyskosena i na win 10 do Act 3 zadni problem zacinal jsem Act 4 a naskocila chyba CryEngine Error Memory allocation for 4294967295 bytes failed ....co s tim prosim celou dobu bez...