Trochu mimo mísu .Zapojení dvd/video/tv/sat.
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior
Trochu mimo mísu .Zapojení dvd/video/tv/sat.
Vím že je to mimo obsah fora,ale vím že je tu spousta koumáků tak to zkusím.No jinam se mě nechce.Mám BTV 1xscart + ant.vstup. DVD 1x scart 1xcynch videoaut 1x cynch audioaut 1xcynch digital video.VIDEO 2x scart (1xTV;1xViderecorder) 1x anten.vstup 1xvideosynch 2xaudiocynch.DECODER 2xscart (1xTV;1xVCR) 1x audio aut .
No a jak to propojit abych si mohl nahrávat z DVD na VHS.Tak aby vše běželo tak to není problé,ale tchyně přišla stím že chce jeden film na vhs a jsem v riti.Díky
No a jak to propojit abych si mohl nahrávat z DVD na VHS.Tak aby vše běželo tak to není problé,ale tchyně přišla stím že chce jeden film na vhs a jsem v riti.Díky
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
Propojit cinchový audio a video výstup z DVD s příslušnými cinchovými vstupy na VHS a pro jistotu po dobu kopírování vytáhni z DVD a VHS scart. Asi to nebude nezbytně nutný (to vytažení scartu z DVD), ale kvůli impedančnímu přizpůsobení a dodržení úrovní zejména u videosignálu to bude "technicky čistší".
Nahrává to ale černobíle.jj mne z toho šlehne.Jsem v riti.Jinak jak jsi mě to poradil to mám.Celé to je ze SATscart tv přímej scart do TV.Od SAT scart vcr jde rozdvojka a do ni je DVD scart spolu s video scartTVNormálně to tak šlape jen tohle nahrávání je o ničem a ten film se zobrazuje jinak normálně barevně.
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- mijaja
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Propoj tchýni do zásuvky 220V a můžeš sledovat nerušeně co chceš.
Já mám zapojené DVD přes scartku do prvního videa na vstup scart2 a výstup z něj(scart1) zase do druhého videa (opět na vstup scart2). Z něho ze scart1 jde zase do třetího na scart2 a ze scart1 z tohoto už do televize. Takže mohu nahrávat z DVD na kterékoliv video, popřípadě z DVD na první video a na druhém a třetím zase něco jiného. Z DVD mám ještě vyvedeno S-Video do televize, kdyby se někdo chtěl dívat, jaký film se nahrává na prvním videu. Z druhého mám zase vyvedeny Cinchy na vstup AV3 do TV. Takže mohu nezávisle sledovat dva ze čtyř přístrojů a při přepnutí S-VHS - AV3 vidím i třetí přístroj.
Vypadá to dost gulášově, ale po mnoha pokusech se mi to takhle šikovně podařilo.
Já mám zapojené DVD přes scartku do prvního videa na vstup scart2 a výstup z něj(scart1) zase do druhého videa (opět na vstup scart2). Z něho ze scart1 jde zase do třetího na scart2 a ze scart1 z tohoto už do televize. Takže mohu nahrávat z DVD na kterékoliv video, popřípadě z DVD na první video a na druhém a třetím zase něco jiného. Z DVD mám ještě vyvedeno S-Video do televize, kdyby se někdo chtěl dívat, jaký film se nahrává na prvním videu. Z druhého mám zase vyvedeny Cinchy na vstup AV3 do TV. Takže mohu nezávisle sledovat dva ze čtyř přístrojů a při přepnutí S-VHS - AV3 vidím i třetí přístroj.
Vypadá to dost gulášově, ale po mnoha pokusech se mi to takhle šikovně podařilo.
Jediný, co mě napadá, že je to ve formátu PAL 60, což je PAL, kterej má ne 25, ale 30 framů/sec a je to jakejsi kompromis pro snazší převod z 30ti framového NTSC. A je možný, že tvoje video si s PALem 60 nechce povídat a proto je to černobílý.
Před dalším postupem si zkus zodpovědět základní otázku: Stojí ti vůbec tchyně za ty starosti?
Jen tak mimochodem: podle Dr. Plzáka jsou v češtině pouze dvě slova, která začínají na tch: tchyně a tchoř.
Před dalším postupem si zkus zodpovědět základní otázku: Stojí ti vůbec tchyně za ty starosti?
Jen tak mimochodem: podle Dr. Plzáka jsou v češtině pouze dvě slova, která začínají na tch: tchyně a tchoř.

Nojo jenže tet mě došlo že já mám černobílou i uvodní obrazovku když zapnu dvd.Hmmm to je divný.
Asi budu vypadat jako kokot ,ale po tom co mne to napadlo s tou úvodní obrazovkou jsem zkoumal DVD a bylo tam přepínání myslím NTFS(asi to nevím přesně)/PAL.Přepnul jsem to a ejhle ono je to v barvě.Nikdy jsem to nepotřeboval přepínat tak jsem o tom ani nevěděl.Promiň,že jsem takhle blbnul a připravoval jsem tě tak zbytečně o čas.Hm ale je divný že přímo z DVD na TV to hrálo v barvě normálně.Ještě jednou díky za čas a rady .
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Má to být NTSC :) jen tak pro úplnost....
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8 Odpovědi
- 9090 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mmmartin
-
- 1 Odpovědi