Ano po mijájovi tu skutečně je hodně dobrých článků, ale nikde není nic o uživatelských účtech.
Viz citace mijaja:
Základem ochrany PC je především dobrý a aktualizovaný antivir, firewall, antispyware, updatovaný systém a bezpečný prohlížeč.
Ano, souhlasím s tím, ovšem pod účtem typu administrátor je i tohle často dost riziko. Možná by to chtělo nějaký podobný vysvětlení jako jsem našel tady, zkuste se na to podívat a uvidíte, že kus pravdy na tom je, tak proč by jsme nemohli sepsat něco podobného? http://pc.poradna.net/article/view/600- ... ym-uctem-i
Dobry den,mozna by stalo za uvahu vytvorit mensi databazi zbytecnych procesu Hijacku,hodne lidi se pta na zbytecne procesy ktere mohou fixnout.Nevim jestli by bylo technicky mozne tady take udelat bazi ,kam by se mohly vkladat prokazatelne spatne procesy a kazdy by si pri podezreni na konkretni proces mohl zkontrolovat jestli uz nebyl oznacen jako skodlivy.Nemyslim automatickou kontrolu jako je na strankach hijacku,ale jen v podstate seznam svinstva,mozna ze by se tim snizilo vytizeni logaru. Pekny den vsem.
omlouvám se za obnovení tématu. chtěl jsem se zeptat, jestli bude mít někdo něco proti tomu, když se pustím do tvorby tématu Antiviry a popřípadě Firewally? v sekci Vše ostatní bych si založil topic, do kterého bych to tvořil a pak by se to po případném schválení přesunulo. budete moci sledovat postupné přeměny toho topicu a pomocí SZ informovat, co lze zlepšit a případné nápady
To memphisto:
Zkus mi napsat na SZ a krapet víc specifikovat co přesně by jsi chtěl dělat. Aby se pak případně nedělalo něco 2x či už nebylo něco podobného hotovo...
Zdravím komunitu. Předem se omlouvám pokud se to již zde řešilo ale nenašel jsem.
Potřeboval bych na SSD disku vytvořit oddíl o velikosti cca 150GB.
Volné místo na SSD je cca 350GB.
Pokud chci ale vytvořit nový oddíl tak správa disků umožňuje...
Dobrý den
Chtěl bych vás poprosit zda-li by mi někdo nepomohl s výběrem PC komponentů. Jsem v tom úplný nováček a bezmála jedinou inspiraci jsem měl ze stránek geekboye jenže po několika komentářích na tomto fóru jsem zjistil že to nejspíše nebude...
Poslední příspěvek
Zatím 1080p v budoucnu s 5070 ti samozřejmě 1440p
Na klasické hry jako csko,lolko,Thrones And Liberty, nějaké COOP hry jako dead Island 2, dying light 2, remnant 2 a pod alespoň na 60fps (před 5070ti)
Ahojte, prosím o radu. Mám starší PC (cca 10 rokov), Intel i5-4590 / DDR3 RAM ... V pondelí som do neho nahodil koupenú bazarovú grafiku GTX1660Super, o dva dny neskor som z bazaru kúpil DDR3 pamate no a dnes mi nechcel nastartovať.
Po zapnutí...
Poslední příspěvek
meda2016 : Tak zatím teda PC šlape jak má :-) ... človek sa učí celý život.
Ešte chvílku budu sledovat a jak bude všetko v poriadku tak tému uzavřu.
Ďakujem
Mám obavu jestli se vleze chladič ale jsou to 2mm tak by mohl ne?
Poslední příspěvek
Ten se jednak asi nevejde, ale je i zbytečně výkonný a předražený - jestli Noctua, tak stejnou službu udělá stará NH-D15 nebo srovnatelná menší NH-U12A (můžu doporučit).
Jako disk bych vzal výhodnější rovněž špičkový Kingston KC3000.
Kilowattový...