chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte o nějakém jednoduchém kalendáři akcí napsaný v php pro můj web? Měl by splňovat asi tohle: Kdy, kde a v kolik, popřípadě stručný popis akce. Díky moc pokud někdo víte
PHP kalendář akcí
Moderátor: Mods_senior
PHP kalendář akcí
Ahoj lidi,
chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte o nějakém jednoduchém kalendáři akcí napsaný v php pro můj web? Měl by splňovat asi tohle: Kdy, kde a v kolik, popřípadě stručný popis akce. Díky moc pokud někdo víte
- CZechBoY
- Master Level 9.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: PHP kalendář akcí
Stačí udělat nějakej primitivní kalendář, který bude číst např. z DB a když najde nějakej výsledek k aktuálnímu dni tak udělá odkaz typu:
[syntax lang=xhtml]<a href="akce.php?den=13-05-2010">13.5.2010</a>[/syntax]
potom v akce.php by si vybral z např. tý databáze výsledky a jen na tobě je co tam bude :-)
tohle mám na stránce týmu klikneš na někoho a otevře se ti ten dokument s výsledky z databáze
[syntax lang=xhtml]<a href="akce.php?den=13-05-2010">13.5.2010</a>[/syntax]
potom v akce.php by si vybral z např. tý databáze výsledky a jen na tobě je co tam bude :-)
tohle mám na stránce týmu klikneš na někoho a otevře se ti ten dokument s výsledky z databáze
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Re: PHP kalendář akcí
jo jo to se zdálo jako docela prima volba, s tou databází jsem se sice chvíli pral, ale nakonec jsem to zvládl...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 15066 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od buchtik