Stahování pomocí RapidShare

Místo pro všechny tipy na zajímavé prográmky a utilitky ke stažení

Moderátor: Mods_senior

Luboš
Tvůrce článků

Stahování pomocí RapidShare

Příspěvek od Luboš »

Může mi, prosím, někdo vysvětlit, proč některé programy stáhnu přes RapidShare bez problému a u některých se mi ani nenabídne závěrečná nabídka pro stáhnutí? Kliknout na volbu Free ještě jde, ale na následující stránce se již odkaz pro stáhnutí nevytvoří. Asi program hlídá množství již stažených dat předtím. Jde to někde vynulovat?
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Jidhash
Tvůrce článků

Příspěvek od Jidhash »

ano,u volby free je počet stažení omezen, kolik je ale limit teď přesně nevím
mijaja
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mijaja »

Mladý to zkoušel a více než dvě alba denně nestáhl. A to ještě mezi nimi asi 70 minut čekal.
Luboš
Tvůrce článků

Příspěvek od Luboš »

Tak jsem se podíval na jiná fóra na netu (bohužel až teď) a tam jsem se dozvěděl, že toto stahování je skutečně limitováno objemem dat stáhnutých z webu v závislosti na časovém vytížení webu. Buď je třeba čekat asi hodinu, anebo použít jiný zdroj. Budu muset hledat ten jiný zdroj.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
NIESRA
Level 2
Level 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NIESRA »

jo no. myslim ze nejlepsi je megaupload.
Intel i5 9600F, 32 Gb DDR4 3333mhz, GeForce RTX 2070, 1Tb SSD M2, 4 Tb HDD...
impressjuggler
nováček

Příspěvek od impressjuggler »

pokud najdeš rychlý proxy, jde to vochcat, jinak se nevyplatí to stahovat pomalu

Kód: Vybrat vše

www.dimonius.ru
Obrázek
devil.
Level 2
Level 2

Příspěvek od devil. »

Pokud nemas pevnou IP, staci na chvili vypnout pripojeni, hned ho zapnout a muzes stahovat vesele dal.
Luboš
Tvůrce článků

Příspěvek od Luboš »

Mám sice dynamicky přidělovanou adresu, ale naposledy přidělená IP adresa "drží" ještě několik desítek hodin po přerušení spojení, takže po novém restartu ji tam mám zase. Nevadí, díky všem za příspěvky. Uzavírám tento problém.
Luboš
Tvůrce článků

Příspěvek od Luboš »

Díky mijajo, to je to pravé ořechové. Jenom poznámka pro další zájemce - na stránkách dle tvého odkazu píše autor příspěvku, že jeho odkaz ukazuje asi na 20 stran se seznamem proxy serverů. Skutečnost je taková, že odkazů má jen 4 a fungují pouze první dva. Ale jako návod je to dobrý.
chochi
nováček

Příspěvek od chochi »

Zkus použít program US downloader, sice je tam taky hodinový limit, ale samo tě to kontroluje, tak že se o to nemusíš starat, jetli už vypršela hodina 8)
Luboš
Tvůrce článků

Příspěvek od Luboš »

No jo, ale když je odkaz přímo na RapidShare tak změnit jiný downloader asi nemůžu. Anebo se mýlím?
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nic se nenačítá ani po resetu biosu pomocí cmos baterie
    od Bliske » » v Problémy s hardwarem
    4 Odpovědi
    6374 Zobrazení
    Poslední příspěvek od pcmaker

Zpět na „Programy ke stažení“