VELICE otravný coolsearch.com - pomoc!

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Odpovědět
Tommy.

VELICE otravný coolsearch.com - pomoc!

Příspěvek od Tommy. »

Ahoj lidi, nevěděl by někdo z vás pls, jak se zbavit domovské stránky coolwebsearch z internetovýho exploreru?? Ať ji mažu, jak ji mažu pořád se tam vrací.....a co hůř, každejch pět minut mě to na ni přesměruje = není možný vůbec surfovat.
No a do toho všeho - PC se snaží připojit k netu i bez spuštěnýho exploreru...fakt nevím co s tím. Jsem už zkoušel různý antiviry, ADWARE jsem zkoušel taky a našlo to pár věcí, ale tohle to fakt neodstranilo...
kdyby někdo měl nějakej typ bylo by to super..
Phoenix
Level 2
Level 2

Příspěvek od Phoenix »

Come on

I’m with you,You, now I see,Keeping everything inside,With You,You, now I see,Even when I close my eyes,With you,You, now I see,Keeping everything inside,With You,You, now I see,Even when I close my eyes
Tommy.

reg

Příspěvek od Tommy. »

Dívat se do registrů mě už taky napadlo...ale jediněj název spojenej s coolwebsearch byla domovská stránka, když jsem ji změnil na prázdnou, tak se to cca po 5-ti minutách zase přenastavilo :?
Ltb
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

cwshredder

Příspěvek od Ltb »

Čau Tommy, jdi na:
http://www.spywareinfo.com/~merijn/cwschronicles.html
tam do downloads a stáhni si utilitku CWShredder. Tu spusť, drž se pokynů a bude tvému trápení konec:-) ...tedy snad

P.S. odzkoušený postup
ICE
nováček

Příspěvek od ICE »

start spustit - msconfig zalozka po spusteni... vyhod co tam nema byt... reset...
Take it easy & keep you cool! :xmas:
Tommy.

díky

Příspěvek od Tommy. »

Ahoj lidi, díky všem za vaše odpovědi...pomohl mi ten cwshredder. Jenom jsem ho spustil, nalezl pár spyware a rovnou je odstranil.
Bylo po problému....dík moc a mějte se - hezký prázdniny!!

P.S. v tom msconfig nic podezřelýho nebylo
Ales

Tak bacha

Příspěvek od Ales »

"start spustit - msconfig zalozka po spusteni... vyhod co tam nema byt... reset..._________________Take it easy & keep you cool!"
???
a cwshredder spustit...
???
podtud OK.
Ale coolsearchová mrcha, co jí tady právě marně zabíjím, je proti tomuhle všemu imunní. Nevím ještě, jak z toho ven, ale pro všechny co to čtou - tak BACHA!
Ltb
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ltb »

Hijackerů typu coolwebsearch je celá řada a vývoj těchto škodlivých kódů jde stále dopředu (bohužel).. Nejlepší obrana je prevence = záplatovaný MSIE, osobní firewall a neklikat na vše, co člověk vidí na obrazovce.

Na kterou stránku tě to odkazuje?
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

sorry ze tak pozde, ale mam stejnej problem.Ten shreder program mi nefunguje, v registrech nic neni a porad mi po par minutach vyskakujou reklamy.

Pripojuje me to na 69.20.16.183
miras
Tvůrce článků

Příspěvek od miras »

Jaká je adresa stránky, na kterou tě to přesměrovává? Zkoušel si i další prográmky jako třeba ad-aware nebo spybot? Co msconfig, nespouští se něco co nemá?
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry, firewally…“