Dobrý den mam problem nejde mi spravce uloh nejde zapnou skratkou ctrl+alt+delete ani kdyz kliknu na listu a zvolim spravce uloh pokazde se jen na ani ne sekundu obevi hodiny misto ukazatele a nic dekuji za kazdou pomoc
// Změna názvu tématu. Původní název "SPrávce úloh" svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
// Téma přesunuto do správné sekce. Sekce Antiviry, firewally se k tomuto problému opravdu nehodí ...
// mike007
Logické řešení ; 1. Start
2. Do okénka napiš Správce úloh
3. Mělo by se ti zobrazit jako první zobrazit spuštěné procesy pomocí správce úloh = odentruj
Nicméně pokud nejde spustit tak to taky může znamenat nějaký virus, který správce úloh zablokuje, abys ho nemohl jednoduše sundat přes jeho proces (už jsem se s takovými setkal), takže pokud to neprojde ani přes jednu z rad výše zmíněných, doporučoval bych důkladný sken antivirem a nějakým antimalwarem (třeba Malwarebytes ' anti malware).
I believe in winners and loosers and in freedom to fail
tento problem jsem mel uz jednou a pouzil jsem v nouzovem rezimu antivir a spravce uz sel ale tentokrat to neslo proste to hlasi ze mam pc bez viru..a defender3 jake okenko myslite?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Znovu otvírám toto téma. Jsem jediný uživatel PC jako Administrátor. Přesto mi na hodně věcí vyskakují hlášky podobného typu.
Jak znovu obnovím normální fungování PC s plným přístupem? Jak se chci dostat někam hlouběji, vyskočí zase hláška.
Přeci...
Poslední příspěvek
Spusť si inštaláciu OS cez Win s ponechaním osobných súborov a nastavení.Možno Ti tú chybu odstráni.
Zdravím, Mám takový velice specifický problém koupil jsem jsi nvme disk do mého počítače jako direct upgrade z mého sata pomalého disku a chtěl jsem to hodit do asus prime a520m-k ,odmontoval jsem grafiku a pak jsem zjistil že sice slot na to mám...
Poslední příspěvek
Taky se mi podařilo ztratit u jedné MB šroubek, naštěstí tam pasoval jiný z rozebraného notebooku. Ale to ti asi nepomůže, že?
Není možné, že jsi zapomněl zapojit přídavné napájení grafiky? Grafiku je třeba taky důkladně zatlačit do slotu až na...
Zdravím. Hrál jsem před časem tuhle hru a pak jsem asi půl roku dal od ní pauzu. Teď jsem chtěl pokračovat ale ....nejde spustit/viz. foto/. Ověřil jsem na Steamu integritu souborů...nic.Aktalizoval ovladače...nic. Tak jsem ji odinstaloval znovu...
Dobrý den. Předem se omlouvám že počítačům zrovna dvakrát nerozumím ale poslední dobou mi nejde nastartovat počítač napoprvé se sekne hned na začátku tak ho násilím vypnu po druhé už naskočí normálně a to se děje pořád dokola už asi týden windows...
Poslední příspěvek
Nejprve bych zjistil v jaké části se zasekneme. Co se přesně stane když nenaskočí?
Točí se ventilátory?
Rozsvítí se USB zařízení? (klávesnice, myš)
Zobrazí se alespoň nějaký obraz, např. logo desky?
Ahoj,
včera jsem provedl update systému a po něm nelze spustit žádný program MS Office . Vždy se zapne na pár sekund a pak zmizí. Ani se neobjeví chybové hlášení.
Verze systému: Win 10 (22H2 - 1905.5737)
Log z EventViewer:
Faulting application...
Poslední příspěvek
Zkusil bych udělat povrchový test disku (HD Tune-Error scan), případně jej doplnil testem RAM (Memtest86+).