Výber antivirusu

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Odpovědět
SamerLP
Level 4.5
Level 4.5

Výber antivirusu

Příspěvek od SamerLP »

Zdravím, skončila mi licencia ESET-u, a nemyslím si, že to má zmysel platiť ďalej. Čo by ste odporúčali z free variánt? Dosť som tu čítal o Comodo, bude na podobnej úrovni ako ESET? Alebo Kasperky? Či iný? Predom ďakujem za rady.
pcmaker
Level 4
Level 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Výber antivirusu

Příspěvek od pcmaker »

Používám Kaspersky Security Cloud Free. Je to sice jen základní ochrana, ale má oproti Defenderu navíc detekci Ransomware a je plně lokalizován do češtiny. Slovenčina tam zatím není.
Kaspersky_cloud_cz_1jpg.jpg
Kaspersky_cloud_cz_2jpg.jpg
Kaspersky_cloud_cz_3jpg.jpg
Kaspersky_cloud_cz_4jpg.jpg
Kaspersky_cloud_cz_5jpg.jpg
mirekol
Level 2
Level 2

Příspěvek od mirekol »

Microsoft Defender (ve Win 10/11) vznikl spojením Windows Defenderu (co byl ve Win7) což je AntiSpyware vyvinutý společností GIANT Company Software, kterou MS v roce 2005 koupil a Antiviru MSSE. To vše pod dohledem a za řízení p. Kasperského, který v té době s MS spolupracoval. Po ukončení vývoje chtěl p. Kaspersky, aby jeho jméno figurovalo v názvu produktu, na což MS nepřistoupil. Tím byla spolupráce ukončena. Došlo i na soudy. Dá se tedy, s určitou nadsázkou říct, že Microsoft Defender a Kaspersky Security Cloud jsou stejné nástroje (ksicht je samozřejmě jiný).
SamerLP
Level 4.5
Level 4.5

Příspěvek od SamerLP »

pcmaker píše:Používám Kaspersky Security Cloud Free. Je to sice jen základní ochrana, ale má oproti Defenderu navíc detekci Ransomware a je plně lokalizován do češtiny. Slovenčina tam zatím není.
Vyskúšal som to nainštalovať, dalo mi to rovno trial verziu na 30 dní, následne viem ostať aj na Free verzii?
pcmaker
Level 4
Level 4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pcmaker »

Zabalenou instalačku jsem ti hodil na uložto:
https://uloz.to/file/5z5gQObJarXd/kaspe ... j0IQN3Lj==
SamerLP
Level 4.5
Level 4.5

Příspěvek od SamerLP »

Ďakujem.
pcmaker
Level 4
Level 4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pcmaker »

Můžeš jej používat na 3 zařízeních zdarma. Mně to postačuje, protože mám dva stolní PC a laptop.
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry, firewally…“