ad-aware - problém s aktualizacemi
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
ad-aware - problém s aktualizacemi
Zdravim, mam problém s ad-aware. Už delší dobu mi nejde stahovat aktualizace, vždy naskočí "chyba při aktualizaci". Už jsem ho i přeinstaloval a pořád to nejde. Jedná se o Ad-aware 1.06. Dík
- Baron Prášil
- Master Level 7

Já ho mám taky a aktualizuje bez problémů,zkus vyšší verzi

MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
Neměnil jsi od té doby připojení, nebo nemáš nastavený připojení přes proxy to bys musel nastavit přímo v programu.
Jinak se dá stahovat aktualizace ručně tady na té stránce: New Definition
jen si dej při stahování pozor ať si stáhneš pro tvou verzi ad-aware je tam i pro novější verzi 2007 (vpravo nahoře)
Jinak se dá stahovat aktualizace ručně tady na té stránce: New Definition
jen si dej při stahování pozor ať si stáhneš pro tvou verzi ad-aware je tam i pro novější verzi 2007 (vpravo nahoře)