Problém s Kasperskym Antivýusom.........

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Odpovědět
mimi
Level 3
Level 3

Problém s Kasperskym Antivýusom.........

Příspěvek od mimi »

Vždy keď si sťahuje K.A antivýrovú databázu tak mi niečo v PC zachrčí.Neviem či to je procesor alebo Harddisk.Nedá sa to nejako zistiˇ,čo to može sposobovať,a prečo,a ako to prípadne odstrániť??????? Intel(R) Pentium 4CPU 3.06GHz/MIcro Star INTL,CO,LTD.MS-7108 Ver 00A/NVIDIA Ge Force NX 6600/RAM 1535MB. :?
karlos
Master Level 8
Master Level 8

Příspěvek od karlos »

Troufám si od boku vypálit, že procesor to není. Nebude to spíš disketová mechanika, kdy po ní AV může hrábnout, jestli v ní není disketa?
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
paul27
Level 4.5
Level 4.5

Příspěvek od paul27 »

Taky mi občas zachrčí počítač, ale podle mě to není závažnej problém, takže to neřeším. Kromě toho chrčení ti to ještě dělá něco? Něco závažnýho?
mimi
Level 3
Level 3

Příspěvek od mimi »

Nie nerobý to okrem toho nič iné.Skor mám strach z toho aby mi to neodpálilo procesor,alebo harddisk.....Pri Avaste to nerobilo,všetko šlo v uplnej tichosti.Ešte som uvažoval aj nad tým,či to nieje reakcia na väčšiu náročnosť na systém zo strany Kasperského,ako má Avast.A preto mám obavu z toho,aby mi niečo v PC neodišlo........ :?
paul27
Level 4.5
Level 4.5

Příspěvek od paul27 »

Kdyby jste měl slabý HW, tak by se pc spomaloval. Spomaluje se? Opravdu nevím, čím by to mohlo být. Spadnul vám třeba někdy systém? Hází to nějaké chyby (ovládací panely - nástroje pro správu - správa počítače - prohlížeč událostí - tam se podívejte klidně do všeho)?
mimi
Level 3
Level 3

Příspěvek od mimi »

Absolútne nič iné to nerobý.Viužite CPU kolíše medzi 1-5,systém je stabilný,nič nekolíše.Len ten zvuk pri sťahovaní aktualizácii s mi nejako nezdá.......
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X »

Procesor určitě nechrčí, jedině že by zasyčel a zakouřil, naposled, kdyby odešlo chlazení ... bylo by to během sekundy.
Joony
Level 1.5
Level 1.5

Re: Problém s Kasperskym Antivýusom.........

Příspěvek od Joony »

mimi píše: tak mi niečo v PC zachrčí.

To se mi taky občas stává ale v jinejch situacích. Podle mě je to harddiskem. Nějaká chyba na měm ale nic vážnýho.
To je jen můj osobní názor.
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry, firewally…“