Dobrý den mám problém s jedním virem jménem trojan nelze z mého počítače odstranit přes mbam, cureit, spy emergency, eset a terminator. Prosil bych o pomoc jestli se takový problém dá vyřešit. Již mi už napadnul obnovu dat a nelze mi dát obnovu píše mi to při každém jiném datu obnova nebyla dokončena. Děkuj.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Dobrý den před chvíli jsem chtěl vypnout pc Jakmile se ukončily všechny programy počítač psal vypináni a vtom najednou vyskočil error a nikde mně to nechtělo pustit. Tak jsemto zmáčkl a počítač se znova vrátil tak jak se zapnul.
Stáhni AdwCleaner Ulož si ho na svojí plochu Ukonči všechny programy, okna a prohlížeče Spusť program poklepáním a klikni na „Search“ Po skenu se objeví log (jinak je uložen systémovem disku jako AdwCleaner[R?].txt), jeho obsah sem celý vlož.
+ Stáhni si RogueKiller 32bit.: http://www.sur-la-toile.com/RogueKiller/RogueKiller.exe 64bit.: http://www.sur-la-toile.com/RogueKiller ... lerX64.exe na svojí plochu. - Zavři všechny ostatní programy a prohlížeče. - Pro OS Vista a win7 spusť program RogueKiller.exejako správce , u XP poklepáním. - počkej až skončí Prescan -vyhledávání škodlivých procesů. - Zkontroluj , zda máš zaškrtnuto: Kontrola MBR Kontrola Faked Antirootkit -Potom klikni na „Prohledat“. - Program skenuje procesy PC. Po proskenování klikni na „Zpráva“celý obsah logu sem zkopíruj. Pokud je program blokován , zkus ho spustit několikrát. Pokud dále program nepůjde spustit a pracovat, přejmenuj ho na winlogon.exe.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
# AdwCleaner v2.303 - Log vytvooen 29/06/2013 v 08:30:23 # Aktualizováno 08/06/2013 Xplode # Operaení systém : Microsoft Windows XP Service Pack 3 (32 bits) # Uživatel : Home - HOME-A5001FD6E0 # Spuštin systém : Normální # Spuštino z : C:\Documents and Settings\Home\Plocha\adwcleaner.exe # Volba [Prohledat]
***** [Služby] *****
***** [Soubory / Složky] *****
Soubor Nalezeno : C:\DOCUME~1\Home\LOCALS~1\Temp\Uninstall.exe
***** [Registry] *****
***** [Internetové prohlížeee] *****
-\\ Internet Explorer v8.0.6001.18702
[OK] Registry jsou eisté.
-\\ Mozilla Firefox v19.0.2 (cs)
Soubor : C:\Documents and Settings\Home\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\5l7opson.default\prefs.js
[OK] Soubor je eistý.
-\\ Opera v12.14.1738.0
Soubor : C:\Documents and Settings\Home\Data aplikací\Opera\Opera\operaprefs.ini
Zde je další log: # AdwCleaner v2.303 - Log vytvooen 29/06/2013 v 08:31:59 # Aktualizováno 08/06/2013 Xplode # Operaení systém : Microsoft Windows XP Service Pack 3 (32 bits) # Uživatel : Home - HOME-A5001FD6E0 # Spuštin systém : Normální # Spuštino z : C:\Documents and Settings\Home\Plocha\adwcleaner.exe # Volba [Prohledat]
***** [Služby] *****
***** [Soubory / Složky] *****
Soubor Nalezeno : C:\DOCUME~1\Home\LOCALS~1\Temp\Uninstall.exe
***** [Registry] *****
***** [Internetové prohlížeee] *****
-\\ Internet Explorer v8.0.6001.18702
[OK] Registry jsou eisté.
-\\ Mozilla Firefox v19.0.2 (cs)
Soubor : C:\Documents and Settings\Home\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\5l7opson.default\prefs.js
[OK] Soubor je eistý.
-\\ Opera v12.14.1738.0
Soubor : C:\Documents and Settings\Home\Data aplikací\Opera\Opera\operaprefs.ini