PC se zbláznil !

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Zamčeno
Kadlec6565
Level 2.5
Level 2.5

PC se zbláznil !

Příspěvek od Kadlec6565 »

Zdravím, včera jsem byl normálně na Pc a fungoval, druhý den jsem ho zapl a Windows normálně naběhl napsal Prosím počkejte hned po té Vítejte a oběví se pouze Lišta s hodinami a startem a plocha (pouze ten obrázek ikony zmizely) a na nic něšlo klikat ani žádné zkratky ALF+F4 atd... Tak jsem ho restartoval na tvrdo a zase to samé nakonec jsem místo Spustit systém obvyklím způsobem dal Spustit v nouzovém režimu pc se tačetl i s ikonamy poté jsem dal Restart a už funguje.Hned jsem zapl Eset Smart Security 6 a hledal vir ovšem Pc je čistý.Nevíte co mu mohlo být ?
strangereu
Level 4.5
Level 4.5
Kontaktovat uživatele:

Re: PC se zbláznil !

Příspěvek od strangereu »

Né vždy platí pravidlo, že antivir vše najde ;)
Být tebou napíšu do sekce HiJackThis.
AngelikaB
Level 6
Level 6

Příspěvek od AngelikaB »

může být poškozený windows.
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X »

Plocha má vlastnost (pokud je to aktivováno, normálně ano), že se čistí od bordelu. Také sis mohl na plochu dát složku (nejlepší případ jak přijít o data), v které je video enkódované kodekem, které dělá Exploreru problém při vytváření náhledu a celý Explorer spadne nebo se kousne. Pak se ti (dočasně) ztratí tvé prvky z prostředí (ikony, panely, ...). PC se určitě nezbláznilo, jedině že bys měl neurokoprocesor, pak by to bylo možné ...
Zamčeno

Zpět na „Viry, antiviry, firewally…“