Rádci se snaží, až se jim od klávesnice kouří a ten hluchý není schopen na pěti stránkách diskuze pochopit, co mu ti "němí" radí
Antivirus a CZC
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Re: Antivirus a CZC
OT: Obdivuji diskutující v tomto vlákně. Je to bezesporu diskuze hluchého s několika němými
Rádci se snaží, až se jim od klávesnice kouří a ten hluchý není schopen na pěti stránkách diskuze pochopit, co mu ti "němí" radí
OT
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
WolfGunsCZ
- Level 3

Richchie komu momentálně tím obrázkem radíš? Mě asi ne co?
Prosím odpověz mi na otázku...
Ty už máš nainstalovaný comodo a nejde ti hra pro nastavení portů?A k tomu tvému dotazu.Nejde o,to odkud stahuješ,ale o to jak pak s tím naložíš.
-
WolfGunsCZ
- Level 3

Ale co říkáš jaký Kazpersky? Aby spňoval mé požadavky?
To slpňuje každý.Je otázka jestli to chceš platit nebo jako většině stačí používat free.
-
WolfGunsCZ
- Level 3

Mezi free a zakoupenýma není rozdíl?
Tahle debata nema cenu, jelikoz tazatel nechce pochopit, ze Comodo a placeny Eset jsou na stejne urovni. A ze k zavirovani pc staci i jen lidksa blbost.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
-
WolfGunsCZ
- Level 3

Takže Comodo free verze ne ta premium mě ochtrání stejně dobře jako Eset placeny nebo kazpersky? Mám to chápat tak?
OT (už poslední!):
OT
Máš mé hluboké "synfonie"sojkin626 píše:Tahle debata nema cenu, jelikoz tazatel nechce pochopit, ze Comodo a placeny Eset jsou na stejne urovni. A ze k zavirovani pc staci i jen lidksa blbost.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ono je zřejmě těžké pochopit,že comodo internet security premium je v základní veri free.Už jsem dával i odkazy a v manuálu je jasně napsáno,že skenovací motory jsou totožné.Jsou celkem tři verze.Jedna free a dvě placené.Z odkazů jasně vyplývá jaký je rozdíl ve verzích a myslím si,že placené verze pro naše končiny nemají smysl.A už vidím tebe když si pořídíš placenou verzi jak komunikuješ s jejich podporou online.
-
WolfGunsCZ
- Level 3

Dobře. Ale má tedy zakoupený Eset stejný výkon (ochranu) jako ten Comodo free verze? A nebo je lepší si koupit Kazpersky a ten bude nejlepší volba mezi těmito 3mi? To chci vědět...
-
guest
Je to všechno skoro stejné ! Záleží více na tom co uživateli vyhovuje!