Otevři si Poznámkový blok (Start -> Spustit... a napiš do okna Notepad a dej Ok. Zkopíruj do něj následující celý text označený zeleně: Poznámka: Nepoužij k označení skriptu funkci VYBRAT VŠE
Zvol možnost Soubor -> Uložit jako... a nastav tyto parametry: Název souboru: zde napiš: CFScript.txt Uložit jako typ: tak tam vyber Všechny soubory Ulož soubor na plochu. Ukonči všechna aktivní okna.
Uchop myší vytvořený skript CFScript.txt, přemísti ho nad stažený program ComboFix.exe a když se oba soubory překryjí, skript upusť. - Automaticky se spustí ComboFix - Vlož sem log, který vyběhne v závěru čistícího procesu + nový log z HJT
Znáš tyto programy: c:\programdata\SMNGRS c:\programdata\642fa8 ??
Tento soubor znáš: c:\users\David\AppData\Roaming\OpenCandy\OpenCandy_7AC158BD3B894D3391C5A229613C164C\DLMgr_3_1.6.87.exe
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Kdyz jsem to prekryl v combofixu,tak mi AVG antivirus nasel malware,tak jsem ho presunul do trezoru acombofix mi restartoval pocitac.Mam to udelat znovu?
Pri tom scenu mi AVG 2x nasel malware typ viru-neni k dispozici a cesta je C:\COMBOFIX\REGT.CFXXE.Co s tim mam delat.Vzdycky se mi ten combofix restrtovala tudiz se mi nevytvoril ten log.
Před scriptem Combofixu je zase třeba vypnout rez. ochrany antiviru+antispywaru+ vypnout firewall. Udělej script znovu.
Takže ty dva programy znáš? A ten soubor .exe taky?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
ComboFix 10-10-09.06 - David 10.10.2010 20:09:38.6.2 - x86 Microsoft Windows 7 Professional 6.1.7600.0.1250.420.1029.18.2046.1201 [GMT 2:00] Spuštěný z: c:\users\Davidek\Desktop\ComboFix.exe Použité ovládací přepínače :: c:\users\Davidek\Desktop\CFScript.txt
(((((((((((((((((((((((((((((((((( Spouštěcí body v registru ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) . . *Poznámka* prázdné záznamy a legitimní výchozí údaje nejsou zobrazeny. REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows nt\currentversion\svchost] iissvcs REG_MULTI_SZ w3svc was apphost REG_MULTI_SZ apphostsvc . . ------- Doplňkový sken ------- . IE: E&xportovat do aplikace Microsoft Excel - c:\progra~1\MICROS~2\Office12\EXCEL.EXE/3000 Handler: avgsecuritytoolbar - {F2DDE6B2-9684-4A55-86D4-E255E237B77C} - c:\program files\AVG\AVG10\Toolbar\IEToolbar.dll . . --------------------- ZAMKNUTÉ KLÍČE V REGISTRU ---------------------
[HKEY_USERS\S-1-5-21-163937605-4191390367-3994013808-1001\Software\SecuROM\!CAUTION! NEVER A OR CHANGE ANY KEY*] @Allowed: (Read) (RestrictedCode) "??"=hex:de,ac,79,38,6b,79,a2,73,68,53,3e,3a,54,10,12,21,11,00,95,cc,a8,18,2e, 1f,56,1e,8d,4a,ad,41,c4,bc,62,a8,a8,1a,07,3b,02,4f,27,ac,b3,b7,6f,36,8a,b2,\ "??"=hex:a8,1c,b6,38,2c,97,76,a6,1a,67,78,8c,e9,b9,85,9d
Otevři si Poznámkový blok (Start -> Spustit... a napiš do okna Notepad a dej Ok. Zkopíruj do něj následující celý text označený zeleně: Poznámka: Nepoužij k označení skriptu funkci VYBRAT VŠE
Klikni na soubor a vyber: uložit jako, v okně vyber: Název souboru: fixme.reg Typ souboru : všechny soubory Kam: na svojí plochu Klikni na uložit .Poklepej na ploše na soubor fixme.reg. Win se zeptá , zdali chceš přidat do registru, klikni na Ano. Restart PC.
Tyto složky se mi nelíbí: c:\programdata\SMNGRS c:\programdata\642fa8
V možnostech složky si povol zobrazování skrytých souborů a složek+ odškrtni zatržítko skrýt chráněné soubory operačního systému
Toto otestuj na Virustotal c:\programdata\642fa8\patxjmxpjexmet.ini c:\programdata\642fa8\mcp.ico c:\programdata\642fa8\800652.reg c:\programdata\642fa8\SMS.ico c:\programdata\SMNGRS\SMSWFBYZXYS.cfg
Klikni vpravo od okénka na Vybrat a v Exploreru najdi požadovaný soubor v Tvém PC. Označ ho myší a klikni na Otevřít , poté klikni na Send File. Pokud už byl soubor testován , objeví se okno ve kterém klikni na Reanalyze. Soubor se začne postupně testovat více antivirovými programy. Až skončí test posledního antiviru , objeví se nahoře result a červeně počet nákaz , např. 0/40 , nebo 1/40. Pak zkopíruj myší odkaz na tuto stránku a vlož ji do svého příspěvku.
Po scenu combo fixu jsem chtel otevrit operu aneslo mi to.Hodilo mi to tuhle hlasku:C:\Program Files\Opera\opera.exe.Pokus pouzit neplatnou operaci na klic registru,ktery je oznacen pro odstraneni.Musel jsem si prepnout uzivatele,abych sem mohl dat vubec ten log.Jakto, ze mi na jednom uzivateli funguje pristup na net a druhym ne?Ten Hijack,jde zkopirovat jeste jinak,me to podle toho navodu nejde.Ty soubory o kterych jsi psal jsem videl v nakaze po scenu ESETU.
Zkus vždy párkrát restartovat PC , mělo by se to spravit..
Tak je tam vlož jen myší ( cestu) na VirusTotal).
HJT , jak vyjede log , zkopíruj celý obsah myší a vlož ho sem. Jinak nevím...