"Policejní" vir
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
"Policejní" vir
zdravím, můj šef dostal vir. Je to ten vir, že když se PC připojí na internet, tak naskočí stránka že vaše PC bylo zablokováno polici čr. Odebrat nešel a jistota pro mě při opravě byla reinstal systému. Jenže mam strach fotky a duležité soubory byly nutné zálohovat. tzn. Dal jsem je na d a c smazal a nainstaloval win. PC funguje, ale mám divný pocit, aby vir nebyl v některých těch souborech.
jde mi jen o to, že šef z toho PC chodí na svůj učet ... A víte, jak to v těchto kruzích chodí hodně penez ... nechci aby se něco stalo. Jak nelépe zjistit, zda-li vir není ještě někde obsáhlý? Díky ...
jde mi jen o to, že šef z toho PC chodí na svůj učet ... A víte, jak to v těchto kruzích chodí hodně penez ... nechci aby se něco stalo. Jak nelépe zjistit, zda-li vir není ještě někde obsáhlý? Díky ...
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
Re: "Policejní" vir
Nejde o to jestli tam je, ale o to co stihl udelat (posila data kamsi po netu)
Jinak ten vir spolehlive zlikviduje prihlaseni na jineho uzivatele a spusteni Rogue Killeru + KAV cistic registru. Windows netreba reinstalovat, uz jsem takhle odviroval asi 15 pocitacu.......
Pokud chces mit jistotu KAV Rescue CD (s aktualizovanou databazi z netu) obsah vsech disku
Jinak ten vir spolehlive zlikviduje prihlaseni na jineho uzivatele a spusteni Rogue Killeru + KAV cistic registru. Windows netreba reinstalovat, uz jsem takhle odviroval asi 15 pocitacu.......
Pokud chces mit jistotu KAV Rescue CD (s aktualizovanou databazi z netu) obsah vsech disku
Díky hned se na to podívám. Včera jsem esetem projel PC a v některých souborech našel chybu a jeden "vir"... Ještě to projedu tedy tím, co ji mi poradil.
Zatím díky
Zatím díky
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
Kaspersky Antivirus funguje vyborne, prave s nim cistim dalsi PC
Staci to nabootovat s pripojenim k netu, spustit v terminalu "windowsunlocker", stahnout aktualni databazi a projet disky (najde to jednoho trojaka)
Staci to nabootovat s pripojenim k netu, spustit v terminalu "windowsunlocker", stahnout aktualni databazi a projet disky (najde to jednoho trojaka)
- Orcus
- člen Security týmu
Pro klid v duši můžeš zavítat i do naší HJT sekce. 
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Dle novinek je prý kód pro odblokování: SoNNy
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/bez ... kupne.html
Informaci vkládám pro případné další oběti, které by (kupodivu) použili funkci hledání.
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/bez ... kupne.html
Informaci vkládám pro případné další oběti, které by (kupodivu) použili funkci hledání.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
Vkládám pro další oběti , kteří se nemůžou vypořádat s touto havětí http://blog.ijacek007.cz/Navody/jak-opr ... restartuje a funguje to skvěle....
-
Gabriela Moravcová
- Level 1

Stalo se to synovi na jeho notebooku, obnovili jsme systém k datu kdy to běželo bez viru. Zazálohovali data a systém přeinstalovali.
- fatalfanatic
- Level 3

Ještě bych zkontroloval schránky pošty. Jak to jednou odstraníš zas to tam můžeš natahat. Velkým opatřením pc učiníš, tak že budeš koukat co stahuješ a z jaké stránky. Je zbytečné stahovat potřebnou věc z ruských stránek apod.. Pokud si nejsi jistý jak říká Orcus ověřit pc, lze v sekci HJT.
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]