spyware a antispyware?

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Odpovědět
KLOUZEK

spyware a antispyware?

Příspěvek od KLOUZEK »

V centrumu mi pořád lítaj praštěný wokna že mám computer infected, ale nemám, používám ad-awre a vše je čistý. Tak co s tim?OS mam ME.
Ltb
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ltb »

Ahoj, mohl by jsi to prosím trochu upřesnit? V jakém centrumu? To máš na mysli, když vstoupíš na http://www.centrum.cz? Vyskakuje ti klasické pop up okno - je česky? No, asi ne když píšeš "infeected" viď...

Jaký používáš prohlížeč, že by MSIE?

P.S. adaware není jediný software, na odstraňování spyware :roll:
KLouzek

Příspěvek od KLouzek »

No jasně http://www.centrum.cz. Česky to taky naní, to teda ne. Prostě WARNING... a hotovka šmitec kalafuna. Vyřízeno. Ad aware se mi zdá jako nejlepší a nikdy jsem s nim neměl problém, měl jsem tam i SpyBlocks, a spoustu jinejch, ale nic.Prhlížeč mám MSIE 5.5.
Ltb
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ltb »

Nemyslím si, že by to mělo mít nějakou souvislost s centrum.cz ....vypadá to prostě na to, že máš hijacknutý IE ..doporučuji update internet exploreru + projetí systému vším, co najdeš proti spyware, pak můžeš napsat co jsi zkusil a co pomohlo..

Jestli nepomůže, napiš stránku, na kterou ti to okno odkazuje, pokud není adresa vidět, stiskni CTRL+N (otevřeš ji v novém okně již s adresou)
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13

pozdrav

Příspěvek od memphisto »

ad-aware je sice dobrý ale není všemocný.je lepšímít víceantispywarových programů a kombinovat je ale rezidentně běžet jen jeden.používám osobně ad-aware se pro,spybot,spyware terminator a spyware doctora a sem maximálně spokojený :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
mikel
Level 5
Level 5

Příspěvek od mikel »

memphisto: rada je to sice dobrá, ale téma je více než 2 roky staré. :roll:
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry, firewally…“