V prílohe je obrázok ako to vyzerá
podivne okno na obrazovke vo windows
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
podivne okno na obrazovke vo windows
Zdravím, som zo Slovenska tak budem písať po slovensky, za čo sa vopred ospravedlňujem. Včera mi vypršal antivírus a začali sa diať podivné veci, prihlásil som sa na twitter a od vtedy mi vyskakuje na obrazovke vo windowse podivné okno, ktoré same zmizne po 5 minútach odpočítavania, ponúka rôzne flirtchaty a podacie kancelárie a podobné reklamy. Na silu sa nedá vypnúť. Je tam síce tlačítko unsubscribe ale nefunguje...
Otravuje mi to život, keďže to vyskakuje každú pol hodinu. neviem o čo ide, antispyware žiadne spyware nenašiel , ani vírusy niesú prítomné, neviem o čo ide a som už bezradný, chcem to odstrániť..pls pomôžte
-
guest
Re: podivne okno na obrazovke vo windows
V první řadě nainstaluj Antivir a doufám že máš zapnutý firewall. Dále pak v sekci HijackThis požádej o kontrolu logu - návod je tam, nebo ho mám v podpisu.
hijackthis som stjahol...dal som scanovat PC vypisalo mi to do notepadu nejake veci, kam ich mám teraz skopírovať?
-
guest
Už jednou jsem to psal
A log patří sem viewforum.php?f=70
Více - viewtopic.php?t=5119Dále pak v sekci HijackThis požádej o kontrolu logu -
A log patří sem viewforum.php?f=70
ja som to všetko čítal,no len neviem ako o tu kontrolu požiadam, ja som tu nový
-
guest
Je to tam všechno napsané a log musíš dát sem viewforum.php?f=70 Tak si to tam rozklikni a podívej se jak to dělají ostatní.
Např. viewtopic.php?f=70&t=132343
Např. viewtopic.php?f=70&t=132343
Vlož log a vyčkej až, místní virobijci poradí co dělat. V názvu napiš třeba " Prosím o pomoc s nežádoucí reklamou" ap.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
už chápem, ďakujem Vám