Nejde mi spustit WMP 12 mam Win 7 Ultimate.
Včera jsem ho nějakým zázrakem spustil ale dneska se už nehce spustit mohl by někdo poradit co stím je ???
WMP 12 nejde spustit
Moderátoři: Pic, Mods_senior
WMP 12 nejde spustit
Nebylo by moudré pobízet ďábla k pokloně.
Re: WMP 12 nejde spustit
Píše nějakou chybu nebo tak?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Právě že vůbec nic nenapíše, mam ho připíchlej dole na spodní liště a změní se to jako by se spustil, ale je to tam (ten efect) asi tak 2s a pak to zmizí a v procesech nic neni.
A co zvláštního jsi předtím dělal?
Měl jsem s tím podobné potíže, zůstával viset a sekal se, ale teď už nevím přesně jak jsem to rozchodil. Ale myslím, že to bylo tady. Otestuj si to na tom krmelišti (tam musí chodit ve všech prohlížečích) http://myslivost.blogspot.com/2010/02/o ... zvere.html
Pokud by ti to nešlo, musíš k WMP nastavit cesty v prohlížeči. U Opery ti mohu poradit jak hned, u FF bych se musel podívat do nastavení.
George
Pokud by ti to nešlo, musíš k WMP nastavit cesty v prohlížeči. U Opery ti mohu poradit jak hned, u FF bych se musel podívat do nastavení.
George
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
to X : nic právě a to je na tom to nejzajímavější jen jsem pustil písničku.
to george: skusim a pak napíšu
to george: skusim a pak napíšu
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 6438 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od liborek
-
- 7 Odpovědi