Dobrý den.
Potřeboval bych do souboru a složek Folder nahrát foto, video, ale nedaří se mi to.
Nebyla by zde nějaká rada jak na to ?
Děkuji za případné info.
Jak nahrávat do souboru a složek Folder ?
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: Jak nahrávat do souboru a složek Folder ?
Ano, kup si HDMI kabel nebo nam z tebe hrabne 
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Přetáhnout myší.
-
Uziv00
Projdi si tohle téma: viewtopic.php?f=8&t=205469
Sice se to týká routeru, ale principiálně je to stejné.
Muzes nam vysvetlit, proc porad trvas, ze to musis nahrat do slozky Video
ve svem uzivatelskem profilu ?
Z jakehokoliv mista na disku to jde prehrat naprosto uplne stejne.
To je kosmeticka zalezitost, jediny rozdil bude ze si zaplnis disk C: filmama.
nejde, to jsem jasně že zkoušelHoff píše:Přetáhnout myší.
Dodatečně přidáno po 10 minutách 36 vteřinách:
Protože, když dám menu Tv, tak tam je ikonka video a když na ni kliknu, tak se mi přesně objeví ty soubory co jsem poslal v příloze. A protože jsou ty soubory v PC prázdné, tak se mi i nic-žádné video - nepřehraje na TVpetr22 píše:Muzes nam vysvetlit, proc porad trvas, ze to musis nahrat do slozky Video
......... Z jakehokoliv mista na disku to jde prehrat naprosto uplne stejne..... to mi právě nejde pře WMP.
Já ani nechci přehrávat nic ( obrázky, videa ) z PC do TV. Já potřebuji domácí fotky a videa přehrávat v televizi, kdy sedím u televize a najdu si tam sdílená videa ( ikonka s videem ) a libovolné video si přehraji.
Když bych chtěl si přehrát nějaké video z PC ( i veřejné ), tak to si přehraji přes Pc na Tv pomocí VLC, což již umím.
Dodatečně přidáno po 42 minutách 15 vteřinách:
Kabel nelze tahat přes dvě místnosti.zeus píše:Ano, kup si HDMI kabel nebo nam z tebe hrabne
Před 14 dny mi v TV byla vidět všechna sdílená videa na PC a šla pustit v menu TV. Ukazovalo se mi - sdílené soubory - v kterých jsem měl ta videa z PC. Takže jsem mohl návštěvě pouštět různá videa z menu TV.
Pak jsem objevil možnost : přehrát na jiném zařízení. A protože mi to nešlo pusti - ukázala se chyba, tak jsem přidával různá sdílení + WMP a od té doby se mi na TV stále ukazuje nově - viz příloha - a už vůbec se mi nenabízí žádné možnosti spouštět ta sdílená videa, co jsem mohl spouště před 14 dny.
Asi budu muset WMP zrušit či zakázat, jako dříve. A pokus-omyl zkoušet ta sdílení.
Dodatečně přidáno po 1 hodině 12 minutách 52 vteřinách:
Tak jsem to prošel a co jsem se ptal, tak jsem stejně nepochopil.ITCrowd píše:Projdi si tohle téma: viewtopic.php?f=8&t=205469
**************************************************************************************************************************************************Hraba píše:nejde, to jsem jasně že zkoušelHoff píše:Přetáhnout myší.
Dodatečně přidáno po 10 minutách 36 vteřinách:Protože, když dám menu Tv, tak tam je ikonka video a když na ni kliknu, tak se mi přesně objeví ty soubory co jsem poslal v příloze. A protože jsou ty soubory v PC prázdné, tak se mi i nic-žádné video - nepřehraje na TVpetr22 píše:Muzes nam vysvetlit, proc porad trvas, ze to musis nahrat do slozky Video
......... Z jakehokoliv mista na disku to jde prehrat naprosto uplne stejne..... to mi právě nejde pře WMP.
Já ani nechci přehrávat nic ( obrázky, videa ) z PC do TV. Já potřebuji domácí fotky a videa přehrávat v televizi, kdy sedím u televize a najdu si tam sdílená videa ( ikonka s videem ) a libovolné video si přehraji.
Když bych chtěl si přehrát nějaké video z PC ( i veřejné ), tak to si přehraji přes Pc na Tv pomocí VLC, což již umím.
Dodatečně přidáno po 42 minutách 15 vteřinách:Kabel nelze tahat přes dvě místnosti.zeus píše:Ano, kup si HDMI kabel nebo nam z tebe hrabne
Před 14 dny mi v TV byla vidět všechna sdílená videa na PC a šla pustit v menu TV. Ukazovalo se mi - sdílené soubory - v kterých jsem měl ta videa z PC. Takže jsem mohl návštěvě pouštět různá videa z menu TV.
Pak jsem objevil možnost : přehrát na jiném zařízení. A protože mi to nešlo pusti - ukázala se chyba, tak jsem přidával různá sdílení + WMP a od té doby se mi na TV stále ukazuje nově - viz příloha - a už vůbec se mi nenabízí žádné možnosti spouštět ta sdílená videa, co jsem mohl spouště před 14 dny.
Asi budu muset WMP zrušit či zakázat, jako dříve. A pokus-omyl zkoušet ta sdílení.
Dodatečně přidáno po 1 hodině 12 minutách 52 vteřinách:Tak jsem to prošel a co jsem se ptal, tak jsem stejně nepochopil.ITCrowd píše:Projdi si tohle téma: viewtopic.php?f=8&t=205469
Ty odkazy jsou zajímavé. Ale nic pro mne. Ještě bych něco více mohl zkazit, když nerozumím základním věcem dle srovnání s vámi co zde radí. A toho tazatele chápu, připadá mi jako kdybych to psal já.
Nemáte to jednoduché radit lidičkám jako jsem já a jim podobné. Ptal jsem se proto, protože jsem si mysle, že bude odpověď snadná v tom, že napíšete třeba : jdi tam, udělej přesně to, vlož tam a máš to.
A koukám ... naivní představa.
Nakonec jsem zakázal WMP sdílení a bylo to hned - na TV se mi nabízí již sdílené soubory ( žádné složky a soubory Folder ) z PC. Tedy videa a fotky co chci. Prostě jako dřív.
A žádné soubory ani složky na PC- Folder nepotřebuji. Sice mi stále nefunguje : přehrát na jiné zařízení , ale nakonec to nepotřebuji.
Jinak to místo - že mi zabírá zbytečně video na PC. To je pro mne zanedbatelné, protože mám místa v PC až dost. Jinak mám ještě další dva externí disky, kde mám stejné věci ( mimo C ) jako na PC. Tak , kdybych měl málo místa na PC ( kvůli videím a fotkám ), tak bych si připojil ext. disk na PC a pouštěl si videa na TV z ext. disku. Ale myslím, že se tak nestane. Jedná se pouze jen o videa domácí - z foťáku nebo tabletu. To zas tolik místa nezabere.
A přenos videa a fotek přes USB na TV se mi nechce. Není to praktické.
Děkuji všem za snahu mi pomoci.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5 Odpovědi
- 5755 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od L.L
-