Po nainštalovaní SP2 spadne Windows. Skušal som viacere verzie aj windows so SP2 aj bez neho iba s SP1 a potom doinštalovanie SP2 a stále to iste. Mám celeron 2,5GHz,256Mb RAM.
Prosím Vás o radu čo s tým môže biť.
Ďakujem.
Doporučuji znovu vytvořit na disku oddíl nebo oddíly, pak je naformátovat a teprve potom instalovat Windowsy. V SP2 je obsažen i SP1 a tak jej není třeba instalovat. Po nainstalování WinXP jsi nainstaloval i všechny potřebné ovladače, nebo až po SP2?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Na novo som vytvoril odiely aj format,SP2 som nainštaloval po inštalacii Windowsu.Aj som skušal Windows už s SP2.Nič nepomáhalo.Bol som bezradný,tak teraz bežím iba s SP1.Skušal som aj nLite ale píta ešte jeden program a tem píta overenie pravosti Windowsu a na tom som skončil.
Zdravím chtěl jsem se zeptat, zda by někdo neměl řešení této mojí chyby
Hraju to sporadicky, ale dělá mi to možná půl roku hraju a tak za 30 minut - 1h jak kdy a pak to spadne z ničeho nic sekne se obraz, zvuk a jsem na ploše bez jakékoliv chyby...
Poslední příspěvek
Ta chyba bývá spojená s RAM, co je v sestavě přesně za moduly a na jakém taktu běží? Pokusně bych je shodil na základní JEDEC takt, jestli se ty pády budou nadále vyskytovat.
Tady jsem na to ještě našel diskusi s návrhy řešení:
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
kdyby jsi na místo toho uvedl zdařilejší postup na úpravu Windows 11 (10). ..
A proc, kdyz se na nic neptas? Ja se navic staram o to, aby kompy fungovaly, takze nebudu dobrovolne hledat cestu, jak je rozj*bat (viz UXtheme, ze?)
BTW s cestinou ti...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Omlouvám se za akcentaci, chtěl jsem tak jen zviditelnit téma, smajlíky jsem zredukoval .
:idea: Ale k věci;
Kdyby někdo měl jakékoliv poznatky s používáním Windows 7 v roce 2025 , tak budu vděčný, pokud by byl jakýkoliv odkaz - link na web jež...
Potrebujem 100% overeny Windows Key na svoj PC.
Windows 11 Klasika na gaming. Netreba mi Office.
Poslední příspěvek
Já jsem nejprve dal prodejci dotaz, zda mohu zaktivovat tímto klíčem pro Win11 starší Win10 Pro. Odpověděl mi, že ano, a jestli chci, pošle mi hned klíč na vyzkoušení s tím, že mu pak zaplatím později. Odepsal jsem, že souhlasím. Během pár minut...
Ahoj dostal jsem Seagate Backup plus hub a nevím jak ho zprovoznit. Stáhnul jsem si Seagate Dashboard a ten ho nenajde. Ani Windows ho nevidí a správce disků taky ne. Ve správě zařízení to napsalo: Neznáme zařízení USB ( nastavení adresy se...
Poslední příspěvek
HDD je napojený přímo do PC. Tak by měl fungovat ne? Pokud nebude kaput. Jinak až přijdu z práce tak to zkusím dát tam jiný.