Mám jeden problém. Mám Win XP ktery chci nainstalovat na jeden starsi PC (vypaleny). Jenze mi nejde nabootovat. Kdyz ho dam do mechaniky a najizdi bios, tak potom nacita mechaniku ale nic se nestane. Nevite co s tim muze byt? Diky
A máš to CD vypálené jako bootovací? Nejlepší je udělat nějaký image a pak to vypálit. Ale dá se to řešit i jinak. Já jsem třeba nabootoval z nějakého jiného bootovacího CD (konkrétně Win98), vyměnil CD v mechanice, překopíroval soubory a normálně nainstaloval
Nikdy neříkejte, že se něco nedá, protože se vždy najde iniciativní blbec, který neví, že se to nedá a udělá to!
Pokud je to CD opravdu vypálené jako bootovací a v Biosu je nastaveno jako 1. bootování z CD a přesto se nic neděje, pak je možné (tak to asi myslí Andropov) to CD v mechanice otevřít a zkopírovat na hard. Tady by ta instalace měla jít normálně spustit.
Jestli nemáš CD mechaniku a Windows máš na CD, tak to sotva jinak spustíš. Jak jsi to vlastně myslel?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
NIESRA píše: Kdyz ho dam do mechaniky a najizdi bios,
Pic....si zřejmě špatně přečetls příspěvek
Tak, tak. Mechaniku má, ale nemá bootovací CD ani vypalovačku aby to mohl přepálit. Jestli je to nějaký obraz, pak by ho otevřel třeba ISO Buster, ale jestli to umí instalovat nemám tušení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
:thumbdown: !NENABÁDÁM k používání nelegálních Windows jen k info. a k eduk. účelům! :thumbdown:
Chci jen altruisticky pomoc a NE porušovat pravidla...
Poslední příspěvek
Pravidla fóra: 2e
příspěvek nesmí být vkládán za účelem zviditelnění autora nebo jiných osob nebo pouze za účelem zvyšování počtu příspěvků .
Až tu někdo otázku W7položí, pomáhej.
Chytrý počká, až se ho zeptají. (Víš, jak poučka pokŕačuje?)
Ahoj koupil jsem si tento SSD a chci se zeptat jak se na něj instaluje windows? Instaluje se normálně jako na klasický SSD 2,5 nebo nějak jinak? Když najedu do bootu tak dám flash z kterého chci instalovat tak se vypne obrazovka a zase se to hodí do...
Poslední příspěvek
Nakonec jsem to nainstaloval přes windows vytvářeč USB.
Ahoj/dobrý den,
chtěl bych se zeptat jak je možné, že se mi nainstaloval Windows 11 bez mého svolení?
Mám notebook s Windows 10 a před pár dny když jsem ho šel vypnout tak tam byla aktualizace (což je běžné). Ale trvalo to nějak hodně dlouho a...
Poslední příspěvek
Microsft Intune ma vyssi opravneni, nez spravce systemu.
Pokud v Intune aktivuju rollout na Windows 11, tak tomu zadne lokalni nastaveni nezabrani.
To tak ma fungovat, Intune je na spravu tisicu firemnich pocitacu. Tedy jakakoliv chyba
v Intune...
Zdravím všechny potřeboval bych poradit nejde mi nainstalovat Windows 11 na SSD disk
Gigabite H310 s2h
Intel i5 8600k
GeForce GTX 1050Ti
16 GB ram
HDD WD 1TB aktuálně systém
SSD KINGSTON SNV3S1000G 1TB sem chci systém
Vytvořil jsem instalační flash...
Poslední příspěvek
všem děkuji jelikož mi evidentně není pomoci uzavírám téma. přeji hezký den
Zdravím,
Nedávno mi v PC umřel můj starý systémový disk (sata SSD), tak jsem se rozhodl udělat upgrade a koupit NVMe (Patriot M.2 P310 240GB). Disk jsem dal do desky do nejvíc vrchního M.2 slotu, který na ní je. Po nastartování je disk viditelný v...