Zdravím lidi. Možná si teď všímáte, že tu furt s něčím otravuji např. v sekci HJT ,ale mám asi další problém .
Když zapnu pc a načte se to až po plochu tak mi to vyhodí chybové hlášení
C:\Windows\Minidump\10713-22625.dmp
C:\Users\Jan\Appdata\Local\Temp\Wer-111125-0.sysdata.xml
C:\Windows\Memory.dmp
Už mi z těch problému jde hlava kolem a vy jste jediní kdo mi pomůže . Děkuji za ochotu a pomoc.
Procesor : Intel® Core™ i7-3630QM Processor (6M Cache, up to 3.40 GHz), 4-cores
Paměť/volný slot: 8GB (2x4GB) 1600 MHz 16GB max
Grafika: 2x nVidia Geforce GTX650M DDR5 2Gb
Displej: 15.6” LED (1920x1080) display (16:9 widescreen) + webkamera 720p HD
Dostáváš 1 bod za popis problému, 2 body za popis počítače a -15 bodů za ten prázdný archiv, co jsi upnul.
Vlez do složky Windows\Minidump, soubory co tam najdeš překopíruj třeba do složky Dokumenty, zaRARuj a upni.
Pokud tam žádné soubory nenajdeš, dostáváš dalších -15 bodů za to, že jsi je smazal (ať již nevědomky).
Přestaň tedy používat veškeré čističe systému typu Ccleaner & spol.,
jelikož jimi dokonale zahladíš veškeré stopy, které mohou vést k určení zdroje problémů.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
V Ovládací panely->Nástroje pro správu->Prohlížeč událostí->Protokoly systému Windows->klikni pravým myšítkem na protokol Systém,
vyber Uložit všechny události jako, ulož to jako .evtx soubor a ten upni na http://www.leteckaposta.cz
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Ahojte, ssd Crucial MX500 mi náhodne jednou za čas hodí takúto hlášku, po restartu zmizí. Co si o tom myslíte, čo s tým? Disk je ešte v záruke ale keďže sa hláška o prehrianí objavuje náhodne tak uvažujem že by s reklamací asi bol problém a beztak...
Poslední příspěvek
Ďakujem moc za rady. Stav diskov budem sledovať a zatial ich normálne používať.
Zálohu doležitých súborov mám, jednou mezi týmito diskami a jednou na treťom disku mimo PC.
Zdravím, mám otázku. Pc někdy při post testu nedetekuje dvd rom. Dá se to v biosu vypnout? Myslím aby nebotovala dvd mechanika. Jinak deska je Asus prime b550 plus. Děkuji za odpovědi jinak dvd mechanika je stará 13 roku.
Poslední příspěvek
Dobře děkuji. Jinak BIOS aktuální, ještě nechám vlákno otevřené.
Po několika letech jsem znovu spustil starší laptop s Win10 . Provedeny updaty. Po restartu se přidala/obnovila nabídka startovat původní Windows 7 . Složka s Windows.old už byla odstraněna po přechodu na desítky. Jak se zbavit druhého...
Poslední příspěvek
msconfig je ok, jde treba i stahnout cas v sysdm.cpl a neklikaci zpusob je pres bcdedit .