Řazení souborů - Win XP

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Odpovědět
alalala
nováček

Řazení souborů - Win XP

Příspěvek od alalala »

Ahoj,

narazil jsem na problém u jednoho PC, který spravuji a vážně nevím, co s tím. Hlavně jsem se s tím doposud nikdy nesetkal.

Když chci např. v mailu přiložit soubor, otevře se mi okno pro procházení adresářovou strukturou (ale může to být kdekoliv jinde - třeba při ukládání txt z pozn. bloku - prostě kdekoli, kde se otvírá tohle okno). Každý stupeň struktury je ale totálně rozházený (vždy v rámci toho stupně). Když dám "seřadit podle" a zvolím třeba "název", je to ok. Ale v dalším stupni je to už zas rozházené. A nejhorší na tom je, že při další návštěvě už jednou srovnané složky (např. při přikládání druhého souboru do přílohy) je to zas totální mix. Nepodařilo se mi v té změti ani vykoukat žádný systém - ani podle data, ani podle velikosti, prostě nic. Přitom ale na disku (po jeho otevření a najetí do nějaké složky) je to seřazené.

Sys. je MS Win XP Home Edition, Service Pack 3.

Děkuji za každou radu. Vždy ozkouším a dám vědět.

Aleš
alalala
nováček

Re: Řazení souborů - Win XP

Příspěvek od alalala »

Vážně nemá nikdo žádný nápad? :-( Mno nic. Třeba se ještě někdo najde. A zkusím napsat přímo na nějakou windows podporu - když tak dám vědět výsledek.
R3sidento
nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Řazení souborů - Win XP

Příspěvek od R3sidento »

No XP už nějaký pátek na pc nemám, ale pokud si dobře vzpomínám dělalo se to tak že si v normální složce nastavil jak to chceš mít pak si najel do vlastností té složky a tam bylo tlačítko kde se to dalo aplikovat na všechny složky.
Vážně nemám po ruce XP takže nemůžu přesně navigovat.
Nemusíte mi pořád psát, že jsem Bůh, já to vím.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Blokování stahovaných souborů
    od Riviera kid » » v Windows 11, 10, 8...
    10 Odpovědi
    6836 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Riviera kid
  • Velikost souboru a složek na disku
    od L.L » » v Vše ostatní (sw)
    5 Odpovědi
    5695 Zobrazení
    Poslední příspěvek od L.L

Zpět na „Windows 11, 10, 8...“