Na jaké nejslabší sestavě jste je rozjeli? Uvažuji ,až budou dokončené ,že je doma nasadím. Jinak můj pc: jsem raději vyjel log z Everestu ať je to co nejpodrobnější. http://uloz.to/1146214/Report.txt
P.S. na této sestavě jsem rozjel i oba díly Crysis ,rozjel bych je na Win7 také?
Rozjedeš to naprosto bez problémů,samozřejmě že je 2 jádro lepší ,ale já to mam na Celeron D 320 - 2.4ghz,2GB RAMky a s Radeonem 9600...někdo si řekne že sem blázen ale jede to naprosto v pohodě.Vista na tomhle byla absolutně nepoužitelná
Intel Core 2 Duo E6300@2300 MHz
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
Vistu jsem zkoušel s 256ram , 1,2Ghz Althonem a to bylo maso. Poté jsem Vistu zkusil s mým pc ,jen ramka ještě byla 768 a už na tom šlo v pohodě dělat. Ale když jsem upgradoval hdd ,tak jsem tam dal XP. A jak to vypadá,tak se MS konečně umoudřil a udělal moderní normálně náročný systém.
Takze ja pouzivam win7 na sestave : Pentium D 820 dual core 2.8Ghz, 2x512MB DDR2 RAM, ati 256MB x1300, hdd 250GB. Vzdy jsem pouzival XP. Moje hodnoceni :
+ 2x rychlejsi start oproti XP + Design i oproti Viste + Ve wow jsem mel v rozliseni 1280x800 prumerne 40 FPS, tady to je 70 FPS. Coz neplati jen u wow. + Opravuje to chyby v pripojeni, ne jak u Visty. Mel jsem problem s domaci wifi siti, uz jsem nevedel jak na to, vista to neopravila, ale win 7 opravil chyby a dalsi detektoval. + Mene narocny HW + Rychlost ( Mozna je to divne, ale instaluje se mi vsechno skoro 2x rychleji) + Po ciste instalaci mi to nainstalovalo vsechny ovladace (wifi, zvuk, grafiku atd..)
- Nektere programy mi tam prece jenom nejedou, ale jsou ty mene potrebne, ktere se daji nahradit jinymi programy. - Zatim jen Anglickyu
Takze me win 7 prijemne prekvapily, nahodil jsem si je i na notas misto Visty a nemuzu si stezovat :)
Radix píše:A co to nedovolí? Spustit nějaký program? Klikni na ikonu pravým a zvol "Run as administrator".
Maa spíš na mysli aby když chci otevřít nějakou systémovou složku abych na ni vždy nemusel pravým a tam nastavovat aby mi to povolilo do ní vubec vlézt, protože jak jsem procházel kam zkopírovat savy do CoD waw tak sem to takhle musel pokaždé udělat Taky by mě zajímola jak nastavím abych viděl ten disk s druhým systémem. vTTC ho nevidím ani v exploreru jen ve správci zařízení je.
Naposledy upravil(a) actionboy dne 10 led 2009 13:51, celkem upraveno 2 x.
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
:thumbdown: !NENABÁDÁM k používání nelegálních Windows jen k info. a k eduk. účelům! :thumbdown:
Chci jen altruisticky pomoc a NE porušovat pravidla...
Poslední příspěvek
Aktivní varování: 1
Ty chces asi dvojku, vid? Nebo proc tu lepis dokola to same?!
Potrebujem 100% overeny Windows Key na svoj PC.
Windows 11 Klasika na gaming. Netreba mi Office.
Poslední příspěvek
Já jsem nejprve dal prodejci dotaz, zda mohu zaktivovat tímto klíčem pro Win11 starší Win10 Pro. Odpověděl mi, že ano, a jestli chci, pošle mi hned klíč na vyzkoušení s tím, že mu pak zaplatím později. Odepsal jsem, že souhlasím. Během pár minut...
Dobrý den, píšu kvůli problému s bráchovým počítačem.Normálně zapnul pc, přihlásil se a šel hrát hru, ale během zapínání hry se počítač zasekl na černé obrazovce a po následném restartování se objevuje tato hláška: reboot and select proper boot...
Poslední příspěvek
Pokud je na disku MBR místo GPT, tak musíš mít povolené CSM v BIOSu. Ve výchozím nastavení BIOSu bývá aktivní většinou jen UEFI. Ale také se přikláním spíš k možnosti, že je disk vadný.
Nedaří se nainstalovat aktualizace 2025-09 Kumulativní aktualizace pro Windows 11 Version 24H2 které se mi neustále stahují a pak neúspěšně aktualizují.
Zobrazuje se že je to kvůli Vypršení platnosti certifikátu zabezpečeného spouštění systému...
Poslední příspěvek
Nejnovější aktualizace je tato:
Zkus nainstalovat ručně tuto.
Pokud nepude tak už jsem tu psala jak postupovat.