Podivne slozky ve Windows
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Pokud potřebuješ nějakou záplatu odstranit, tak jsou potřebné, jinak ne.
Strašně miluji rady typu "nainstaluj si linux" a podobné v dotazu k úplně jinému tématu. Jen jsem si nevšiml, že by se tím něco vyřešilo.
Strašně miluji rady typu "nainstaluj si linux" a podobné v dotazu k úplně jinému tématu. Jen jsem si nevšiml, že by se tím něco vyřešilo.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pepe píše:Takze je smazat muzu?Nejsem si tim jistej-jestli jsou to zbytky po zaplatach,tak myslim,ze jo.
Ale proc si je tam ten system schovava,kdyz jsou nepotrebne a zabiraji docela slusne misto?
Nene,nechtel jsem resit linux ani ubuntu,chtel jsem zjistit,co mi to vyrostlo ve Windows.A kdyz uz to vim,tak jestli to bez obav muzu vykopnout.Ale pokud mozno,prosim,trosku zduvodnit-ne jen muzes
Protoze,jak jsem psal vyse:proc si je tam ten system schovava,kdyz jsou nepotrebne a zabiraji docela slusne misto?[/
- Baron Prášil
- Master Level 7

- Baron Prášil
- Master Level 7

Vždycky mě překvapí to flame, když se někdo zmíní o Linuxu.
A přitom to řeší mnoho - žádné antiviráky, žádný firewall (tím pádem žádné zpomalování kompu).
Je možné bezpečně brouzdat na nejvíce myslitelně zavirovaných stránkách.
OS je legální a úplně zdarma, žádné potupné volání o produkt key apod.
Linux je možné mít nainstalovaný jako alternativní OS a podle potřeby Linux + windows střídat.
Po určité době obvykle člověk sezná, že win vůbec nepotřebuje.
Víte vůbec, jak vám Bill špehuje váš počítač?
A přitom to řeší mnoho - žádné antiviráky, žádný firewall (tím pádem žádné zpomalování kompu).
Je možné bezpečně brouzdat na nejvíce myslitelně zavirovaných stránkách.
OS je legální a úplně zdarma, žádné potupné volání o produkt key apod.
Linux je možné mít nainstalovaný jako alternativní OS a podle potřeby Linux + windows střídat.
Po určité době obvykle člověk sezná, že win vůbec nepotřebuje.
Víte vůbec, jak vám Bill špehuje váš počítač?
OT: debata lin vs win mi připomíná debatu o programování v C vs VB. Jsou mezi námi lidé co chtějí vrazit instalačku na nový pc a začít pracovat, bavit se. Lin je pořád ještě trošku hardcore, nemá takovou herní podporu atd. To samé s C, je super, umí hodně ale udělat si krátkou šmrncku - čísla pro sportku atd je zbytečně složité. Nejlépe je samozřejmě mít obojí.
A zkoušeli jste to vypnout a zapnout?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek