MSI Live Update 3.73
Moderátoři: Pic, Mods_senior
MSI Live Update 3.73
Zdarec stahnul jsem si program MSI Live Update 3.73 naistaloval a kdyz jsem ho spustil tak bezí jenom vpozadi a zadna aplikace se nespusti nevite cim to muze byt ?
Jestli si dobře pamatuji tak po nainstalovaní MLU se vytvoří Live Monitor jehož ikona se ti zobrazí v system trayi (vpravo dole vedle hodin) a ta slouží jako updater kde si můžeš nastavil kdy má kontrolovat aktualizace a podobně.
Pokud chceš provést Update tak by se ti ikona s Live Update měla udělat v položce Start (nebo na ploše) případně ji spustíš v Internet Exploreru tak, že dáš otevřít soubor MSI.htm a měla by se ti spustit aplikace IE kde už si provedeš výběr co chceš aktualizovat. Daný soubor najdeš podle toho kde to máš nainstalovaný ten program (standardně by se měla nacházet zde: "C:\Program Files\MSI\Live Update 3\MSI.htm").
Pokud i nadále ti nepoběží podíval bych se po aktuální verzi: MSI Live Update 3.79
Pokud chceš provést Update tak by se ti ikona s Live Update měla udělat v položce Start (nebo na ploše) případně ji spustíš v Internet Exploreru tak, že dáš otevřít soubor MSI.htm a měla by se ti spustit aplikace IE kde už si provedeš výběr co chceš aktualizovat. Daný soubor najdeš podle toho kde to máš nainstalovaný ten program (standardně by se měla nacházet zde: "C:\Program Files\MSI\Live Update 3\MSI.htm").
Pokud i nadále ti nepoběží podíval bych se po aktuální verzi: MSI Live Update 3.79
jj to jsem zkousel potom to po me chtelo jakou mam verzi notase nejakou v nebo m ale jak to mam vedet
jinak je to tenhle http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... 3B7B6.html
jinak je to tenhle http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... 3B7B6.html
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5 Odpovědi
- 4062 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od majkl00