Je k němu Recovery DVD, nikoli jen instalačka s XP, proto tento návod a jemu podobné nelze použít, protože program zahlásí chybu, že nenašel instalačku s XP. Samozřejmě externí mechaniku nemám, to by bylo po problému. Ví prosím někdo o nějakém postupu, který by mi pomohl? Mám k dispozici jiný nb s mechanikou, externí disk 320 GB, flashku, SD kartu 4 GB. Děkuji předem
reinstalace XP bez mechaniky s Recovery DVD
Moderátoři: Pic, Mods_senior
reinstalace XP bez mechaniky s Recovery DVD
Ahoj a dobrý večer, prosím o pomoc, jak dostat mininb Toshiba NB100 do továrního nastavení. Myslela jsem, že má hidden partition a bude to otázka pár minut, ale pravděpodobně nemá (nebo alespoň se mi ji nepodařilo najít) :-)
Je k němu Recovery DVD, nikoli jen instalačka s XP, proto tento návod a jemu podobné nelze použít, protože program zahlásí chybu, že nenašel instalačku s XP. Samozřejmě externí mechaniku nemám, to by bylo po problému. Ví prosím někdo o nějakém postupu, který by mi pomohl? Mám k dispozici jiný nb s mechanikou, externí disk 320 GB, flashku, SD kartu 4 GB. Děkuji předem
- Owner
- Master Level 8.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: reinstalace XP bez mechaniky s Recovery DVD
Nemůžeš si sehnat od někoho instalační médium XP SP3 ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Re: reinstalace XP bez mechaniky s Recovery DVD
Bohužel ne. A navíc bych opravdu potřebovala dostat ten ntb do původního stavu. Vracím ho prodejci, 3x stejná závada.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek