Obnovení systému ve WIN 7 Ultimate 32

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Odpovědět
Thoom
nováček

Obnovení systému ve WIN 7 Ultimate 32

Příspěvek od Thoom »

Potřeboval bych poradit. Chtěl jsem spustit Obnovení systému ale když spustím "nástroj pro obnovení systému" vždy mi to hlásí , že nebyl nalezen žádný bod obnovení. Službu mám povolenou, nastavení obnovy na každý oddíl (2 disky každý 2 oddíly, disky jsou rozděleny na 99G a 200G každý ) zapnutý a nastavení místa pro body obnovení na každém oddíle mám 2%.Divný je že když vytvořím bod obnovení tak po restartu nebo novým spuštění PC mi to opět hlásí "žádný bod obnovení" a když najedu na konfiguraci nastavení obnovení tak mi na "C" systémový oddíl, ukazuje žádné využití místa a na ostatních oddílech mám v řádu Mb využití ale i tak mi to ukazuje "žádný bod obnovení. Vypadá to jako by se ten bod obnovení uložil jen do operační paměti ale to je k ničemu.Zatím jsem to vyřešil uložením bitové kopie systému, tam je ale problém že to zabírá přes 30 Gb a nevím pokud bych to využil zda se mi obnový nastavení programů a to nemluvim o programech na nesystémových oddílech. Díky za každou radu.
iDkcz
Level 5.5
Level 5.5

Re: Obnovení systému ve WIN 7 Ultimate 32

Příspěvek od iDkcz »

Měnil si něco v nastavení obnovení systému od instalace systému ?
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Thoom
nováček

Příspěvek od Thoom »

Velikost místa na body obnovení a zapnul jsem body obnovení na ostatních oddílech
iDkcz
Level 5.5
Level 5.5

Příspěvek od iDkcz »

A na disku kde je nainstalovaný OS máš obnovení systemu zaplé(zaškrtlé) ?
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Thoom
nováček

Příspěvek od Thoom »

Potřeboval bych poradit. Chtěl jsem spustit Obnovení systému ale když spustím "nástroj pro obnovení systému" vždy mi to hlásí , že nebyl nalezen žádný bod obnovení. Službu mám povolenou, nastavení obnovy na každý oddíl (2 disky každý 2 oddíly, disky jsou rozděleny na 99G a 200G každý ) zapnutý a nastavení místa pro body obnovení na každém oddíle mám 2%.Divný je že když vytvořím bod obnovení tak po restartu nebo novým spuštění PC mi to opět hlásí "žádný bod obnovení" a když najedu na konfiguraci nastavení obnovení tak mi na "C" systémový oddíl, ukazuje žádné využití místa a na ostatních oddílech mám v řádu Mb využití ale i tak mi to ukazuje "žádný bod obnovení. Vypadá to jako by se ten bod obnovení uložil jen do operační paměti ale to je k ničemu.Zatím jsem to vyřešil uložením bitové kopie systému, tam je ale problém že to zabírá přes 30 Gb a nevím pokud bych to využil zda se mi obnový nastavení programů a to nemluvim o programech na nesystémových oddílech. Díky za každou radu.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Obnovení účtu google
    od miple » » v Internet a internetové prohlížeče
    3 Odpovědi
    6569 Zobrazení
    Poslední příspěvek od petr22
  • Obnovení Windows bez zálohy HP
    od HCDJ » » v Windows 11, 10, 8...