Byla bych ráda, kdyby mi někdo poradil. Jen doufám, že nebudu muset volat do servisu.
Problém s Windows Vista při vypínání
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Problém s Windows Vista při vypínání
Mám problém s Windows Vista. Kdykoli se má systém vypnout, dlouho svítí obrazovka Vypínání a nakonec naskočí chybová hláška s tím, že systém musel být ukončen za účelem ochrany dat. V chybě hlásí něco o Drivers Failure. Když se pak systém znovu rozběhne, otevře se tabulka s popisem problému (jméno problému je Bluescreen), a pak mi ukáže cestu k souborům, které chybu popisují, ty ovšem mně jako laikovi moc neřeknou.
Byla bych ráda, kdyby mi někdo poradil. Jen doufám, že nebudu muset volat do servisu.
- Kenapuc
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s Windows Vista při vypínání
Bez přesného popisu problému toho moc nevyřešíme. Udělejte screenshot té tabulky s popisem problému.
Potrebuji pomoc!: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=7&t=44065
> Intel Core 2 Duo E8400 (3.0GHz)
> ATI Radeon HD4870 Toxic 1GB
> 2x 2GB DDRII Patriot 1066MHz (CL5)
> Intel Core 2 Duo E8400 (3.0GHz)
> ATI Radeon HD4870 Toxic 1GB
> 2x 2GB DDRII Patriot 1066MHz (CL5)
- Owner
- Master Level 8.5

- Kontaktovat uživatele:
Aktualizuješ systém ? Neinstalují se ti náhodou před vypnutím stažené aktualizace?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
peacoq
No, to chybove hlaseni ...driver faillure... znaci to, ze selhal nejaky ovladac, tj. neco co jednodusene receno ovlada proces vypinani a nebo s tim nejak souvisi, a to ze pise neco o ochrane dat zase muze souvidet s tim, ze je nejaky dulezity proces stale pusteny, proste bezi a kompl ma pochybnosti co delat.
Klide to muze byt zpusobeno i spatne instalovanou aktualizaci zamotneho systemu, takze si prekontroluj aktualizace operacniho systemu, zda tam neni poznamka, ze nejaka aktualizace 'selhala' a nebyla poradne vyinstalovana. Coz by napovidalo tomu, ze to oznamuje selhani ovladace.
Klide to muze byt zpusobeno i spatne instalovanou aktualizaci zamotneho systemu, takze si prekontroluj aktualizace operacniho systemu, zda tam neni poznamka, ze nejaka aktualizace 'selhala' a nebyla poradne vyinstalovana. Coz by napovidalo tomu, ze to oznamuje selhani ovladace.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 5465 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od RIKI22
-
- 2 Odpovědi