Pokud se nemýlím, podpora W7 skončila, tudíž nedostáváte žádné aktualizace (pardon, jestli se mýlímAngelikaB píše:Dobrý den. Mám trošičku problémik s Windows 7 . Mněla jsem kdysi počítač a na něm se nacházela nelegální OS Windows 8.1 . Tudíž sem si řekla že tam hodím zpět OS Windows 7 protože mám i štítek s keyem . Takže jsem ho dala nazpět OS . Ale problém teď vede s tím že již 2 dny se ukazuje vyhledávání aktualizací a nic se neděje . takže kde bude asi problém ? . žádný error mi to nevypsalo . Mám OS Windows 7 Home premium
Pořád píše vyhledávání aktualizací a nic se neděje . Systém byl instalován nově
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: Pořád píše vyhledávání aktualizací a nic se neděje . Systém byl instalován nově
-
lennonreloaded
- Level 3

Re: Pořád píše vyhledávání aktualizací a nic se neděje . Systém byl instalován nově
Mýlíš, hochu, mýlíš. To se týká WinXP. Dokonce snad ještě neskončila podpora Win Vista.
Win 7 jen skončila základní podpora . nikoliv rozšířená (rozšířená = Aktualizace a zabezpečení OS.) . tudíž pořád mám win 7 s podporou
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 9200 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Daminekkkk
-
- 12 Odpovědi