Dobrý den předem chci říct že se v počítačích moc nevyznám tak nemám naprosté ponětí co s tím. Už dříve se mi stávalo že mi po startu naběhla černá obrazovka ale šlo to vyřešit v nouzovém režimu tím že jsem windows obnovil na bod kdy se updatoval. Ale stalo se mi to znovu a obnovení už nefunguje... Vždy zapnu windows černá obrazovka s fungující myší a explorer.exe přestal pracovat.... ctrl alt delete funguje, ale když jsem zkusil ve správci úloh dát nová úloha poté explorer.exe tak to taky nešlo a program přestal pracovat.. Nouzový režim funguje (také z něho teďka píšu). A taky jsem zkoušel jít do regeditu a najít tam shell ale to bylo v pohodě protože explorer.exe tam už byl nastaven správně. Nějaké rady? USB a cd jsem odpojil.
Po několika letech jsem znovu spustil starší laptop s Win10 . Provedeny updaty. Po restartu se přidala/obnovila nabídka startovat původní Windows 7 . Složka s Windows.old už byla odstraněna po přechodu na desítky. Jak se zbavit druhého...
Poslední příspěvek
msconfig je ok, jde treba i stahnout cas v sysdm.cpl a neklikaci zpusob je pres bcdedit .
Mám v autě Kenwood kdc 3051, koupil jsem tento kabel , abych mohl poslouchat hudbu přes spotify v autě, ale když do něj připojím telefon (Pixel 6A), tak po pár minutách zvuk vypadne a přestane hrát. Spotify ale stále ukazuje že přehrává. Nějaké rady?
Zdravím, mám otázku. Pc někdy při post testu nedetekuje dvd rom. Dá se to v biosu vypnout? Myslím aby nebotovala dvd mechanika. Jinak deska je Asus prime b550 plus. Děkuji za odpovědi jinak dvd mechanika je stará 13 roku.
Poslední příspěvek
Dobře děkuji. Jinak BIOS aktuální, ještě nechám vlákno otevřené.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Tema uzamykam jako duplicitni, prosim jiz nevytvarej dalsi na to same.