Problem s pripojeni

...

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
Tonda89
nováček

Problem s pripojeni

Příspěvek od Tonda89 »

Zdravim vsichni prosim vas mam tady takovy problem s internetem.Totiz prestal mi po odinstalci beta firewall COMODO 3.0 fungovat internet.Sitova karta funguje ale kdyz jsem odhalil skryte ovladace a zarizeni tak jsem nasel IP NETWORK ADRESS PROTOKOL a OVLADAC PROTOKOLU TCP/IP ve stavu "nepracuje spravne(vykriznik,kod 24,proto mi zmizela adressa IP a vychozi maska brany)".Pri pokusu o obnoveni O.P. TCP/IP se mi zobrazuje hlaseni "při spusteni se nastala chyba,uvedeny soubor nenalezen".K tomu se mi ani nepodarilo obnovit sluzby "Klient DNS"a"Klient DHCP" v programu "Sluzby".Vymena sitove karty taky nepomohla.Pred vymenou karty jsem zkusil taky obnoveni systemu ale to taky nepomohl.Vymazal se neco pri odistalace firewallu?Co mam tedy delat?Preistalovat ovladace?.Diky moc za odpovedi
Žbeky
Guru Level 13
Guru Level 13

Re: Problem s pripojeni

Příspěvek od Žbeky »

To vypadá na těžší naboření systému, kde jen samotná instalace ovladačů nepomůže. Navíc pokud jsi už zkoušel 2 síťovky.
Jde ti přidělit ip napevno zadáním v síťových adaptérech?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Tonda89
nováček

Příspěvek od Tonda89 »

to si myslis jako prideleni sitove adresy v nabidce vlastnosti sitoveho adapteru, kde je horni pole pro zadani hodnoty a druha "neprideleno" ? k tomu interni kartu marvel yukon mam disabled a v pouziti je jednom externi.predtim jsem mel i vitualni LAN hamachi
Žbeky
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Žbeky »

Píšeš docela zmatečně, ale asi myslíme totéž. Ve vlastnostech adaptéru v IPv4 nastavíš hodnoty napevno. Tím bys měl obejít klienta dhcp. Bohužel dns takto jednoduše obejít nepůjde
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Tonda89
nováček

Příspěvek od Tonda89 »

tak co se da delat prosim?sitovou kartu mam realtek
guest

Příspěvek od guest »

Zkus to síťové připojení zakázat a vytvoř nové.
Žbeky
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Žbeky »

Budeš asi muset opravit soubory nutné pro ty 2 služby. Jak na to ale přesně nevím. Někdo jiný se ale určitě najde

Tonda89
nováček

Příspěvek od Tonda89 »

no me se to podarilo po zvoleni posledni znamou dobrou konfiguraci.nevim jak,ale diky za to ze jste me snazili pomahat :)
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Win 10 Pro problem připojení internetu
    od Bary-Jan » » v Windows 11, 10, 8...
    8 Odpovědi
    7684 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Bary-Jan
  • PC při připojení HDD nejde nabootovat
    od warcraftan » » v Problémy s hardwarem