zprovoznění internetu přes wifirouter
Moderátor: Mods_senior
zprovoznění internetu přes wifirouter
Ahoj,
potřeboval bych poradit co mám nastavit na wifirouteru aby mi sel internet.Mám modem od Dlink a wifirouter od MSI RG60SE.Internet mam ADSL přes PPPoE. Když modem propojím rovnou s PC tak internet funguje perfect ale když propojím modem do Wifi a z wifi do PC tak internet nejde. Zkousel jsem nastavit na wifi v záložce WAN PPPoE ale bez uspechu. Tak kdyby mi někdo poradil byl bych mu nesmírně vděčný. Pokud budou potřeba doplňující info, rád doplním. Díky
potřeboval bych poradit co mám nastavit na wifirouteru aby mi sel internet.Mám modem od Dlink a wifirouter od MSI RG60SE.Internet mam ADSL přes PPPoE. Když modem propojím rovnou s PC tak internet funguje perfect ale když propojím modem do Wifi a z wifi do PC tak internet nejde. Zkousel jsem nastavit na wifi v záložce WAN PPPoE ale bez uspechu. Tak kdyby mi někdo poradil byl bych mu nesmírně vděčný. Pokud budou potřeba doplňující info, rád doplním. Díky
Re: zprovoznění internetu přes wifirouter
Vítám Tě na Pc-help! Jestli tomu dobře rozumím, chceš připojit PC přes Wifi - a máš v PC Wifi kartu?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
ahoj,,nene,mam adsl modem a wifi router a chtel bych doma zprovoznit wifi sit abych se mohl pripojovat mobilem a notbokem a ja prave nevim co mam nastavit na wifi routeru aby to behalo.kdyz propojim modem s wifi a wifi s PC tak mi proste nejde internet.A z notboku vytvorenou mnou wifi sit najdu pripojim se a muzu z notboku koukat do pevnyho PC akorat ze z pevnyho nemuzu do NB.Potreboval bych co poradit co mam vyplnit ve wifirouteru za ip adresy aby to fungovalo.diky
Dostaneš sa do menu roteru ked zadáš 192.168.1.1 ?
samael.35
ano dostanu,ale tam prave nevim kam co vyplnit:-(
Na WAN bude něco jako klonovat MAC adresu a mod nechej na Dynamic IP. Popřípadě tu hoď screeny z nastavení
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
snad z toho neco vyctes
Tak si nastav wifi protože potom už nastavování bude o něco složitější. Prostě udělej co potřebuješ a potom:
V routeru MSI v DHCP->DHCP Settings dej DHCP server=disable
Potom dej přívodní konektor z wan do lan vzadu na routeru
Pak už by to mělo jet
V routeru MSI v DHCP->DHCP Settings dej DHCP server=disable
Potom dej přívodní konektor z wan do lan vzadu na routeru
Pak už by to mělo jet
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Udelal sem jak si rekl a na pevny pocitaci net funguje ale jakmile zapnu wifi na notboku tak na pevnym pc vyskoci hlaska "adresa IP koliduje s jinym systemem v siti" a na NB omezene nebo zadne pripojeni
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 15958 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od pikaso.andreas
-
- 8 Odpovědi