průvodce vytvořením připojení
Moderátor: Mods_senior
průvodce vytvořením připojení
používám OS Widows XP a prosím o radu co má přesně obsahovat složka na pevném discu : Program Files a konkrétně složka: Online Services. Díky tomu že se mi podařilo obsah vymazat nelze dokončit průvodce vytvoření sítě.Vím že díky ní se mají vyhledat poskytovatelé internetu ale nevím co v ní má být.Děkuji za odpověď
Re: průvodce vytvořením připojení
Složka "Program Files" toho obsahuje mnoho. Mimo toho co tam instaluje systém, tak všechny programy co jsi tam nainstaloval. Jinak napiš česky srozumitelně o co vlastně běží. Jaké poskytovatele připojení k internetu chceš pomocí složky "Online Services" vyhledat, případně kam se chceš vlastně připojit?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Martimos
- Level 2.5

- Kontaktovat uživatele:
hanzelka píše:konkrétně složka: Online Services
V týhle složce mám pouze zástupce "Odkázat na další poskytovatele služeb Internetu" s cílem "C:\Program Files\Internet Explorer\Connection Wizard\icwconn1.exe" /smartboot new /skipintro"
Jednoduchost je maximální propracovanost. - Leonardo da Vinci
Já se pokusím.chci vytvořit nové připojení.V ovládacích panelech otevřu "síťová připojení",potom v levo na panelu"vytvořit nové připojení" a průvodce se dostane jen do místa než se mě zeptá:"jak se chcete připojit k internetu?"potom se mě zeptá jestli chci průvodce vytvořením nové sítě dokončit,kliknu na dokončit a objeví se hlášení:"Průvodci vytvořením připojení se nezdařilo otevřít následující místo v počítači: C:\Program Files\Online Services." a když vyhledám složku Online Services je prázdná
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8 Odpovědi
- 6632 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Bary-Jan
-
- 24 Odpovědi