Zdravím PC-Helpáky. Je to trošku mimo mísu,ale co kdyby náhodou se mezi vámi našla dobrá dušička a dala hlas budoucí IT kočandě,už teď mi matlá po klávesnici a prská na monitor.Je to moje největší radost,ale na PC-HELP si vždy nějaký ten čas ukradnu.Vaše názory na naše videjko rád uvítám.Předem mockrát díky.
A jako poděkování za hlasy vám zde nechám odkazy na naše(Amynky a moje)dvě nejoblíbenější skladby z filmu GHOST BUSTERS 1 05_-_I_Can_Wait_Forever.mp3 07_-_Magic.mp3
Naposledy upravil(a) jkmaxfli dne 17 čer 2008 21:40, celkem upraveno 6 x.
MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
Nejsem sice milovníkem podobných videí, ale hlas byl povinností. Jednou přece holka vyroste a bude členkou velké rodiny, PC-Help. A rodina si musí pomáhat...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
....všem vám moc děkujem,hlasování trvá 14 dní,tak honíme každý hlásek.jinak krotitele důchů je můj hodně oblýbený film a soundtrack z jedničky si pouštím pořád do kola.
MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
jkmaxfli píše:soundtrack z jedničky si pouštím pořád do kola.
Před chvíli jsem ho poslouchal, remix od Steve'N'King
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.