Upgrade notebooku
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Upgrade notebooku
Ahoj, mám notebooku Asus C90S a pár otázek :)
1. Notebook Asus C90S má prý desktopový procesor Intel Core2 Duo E6600, tak mě zajímá, můžu procesor vyměnit za jakýkoli jiný pasující do socketu 775 ( např. Intel Core2 Duo E8600 )?
2. Grafická karta GeForce 8600M GT 512 DDR2 jde prý vyměnit maximálně za GeForce 8600M GT 256 DDR3.
3. A dohromady prý můžu osadit maximálně jen 3 GB DDR2 operační paměti.
Je tohle všechno pravda?
1. Notebook Asus C90S má prý desktopový procesor Intel Core2 Duo E6600, tak mě zajímá, můžu procesor vyměnit za jakýkoli jiný pasující do socketu 775 ( např. Intel Core2 Duo E8600 )?
2. Grafická karta GeForce 8600M GT 512 DDR2 jde prý vyměnit maximálně za GeForce 8600M GT 256 DDR3.
3. A dohromady prý můžu osadit maximálně jen 3 GB DDR2 operační paměti.
Je tohle všechno pravda?
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Re: Upgrade notebooku
Podle toho co sem tak v rychlosti přečet by to jít mělo, ale otázkou je, jak to bude s chlazenim.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- memphisto
- Guru Level 13

taky jsem si o tom četl a vypadá to zajímavě. jít by to mohlo, ale přesnou odpověď ti dá jen podpora ASUSu, když jim napíšeš meil s dotazem. třeba na http://www.asus.cz stačí se zaregistrovat do ASUS Klubu a vyplnit údaje o booku a pak se ptát.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Díky za odpovědi, u Asusu už jsem se registroval, bohužel česká podpora asi nemá email ( nebo špatně vidim ) napsal jsem na Asus fórum, ale odpověď se nějak nechce dostavit. Počkám na další odezvy a podle toho se zařídím 
- memphisto
- Guru Level 13

když se zaregistruješ do toho ASUS Klubu a logneš se, tak hned na té první stránce máš seznam booků co máš zaregistrované a nalevo v tom sloupci máš možnost technický dotaz, tak přes ten se můžeš zeptat. vyplníš pár informací o sobě a booku a zeptáš se a oni to podle toho zpracují
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Aháá, já jsem zaregistroval jen sebe, ale notebook nevyplnil, tak to zkusím a dám vědět. 
Dostalo se mi odpovědi
1. Notebook lze osadit max. procesorem Intel Conroe Core 2 Duo max. 2.93 GHz
2. Graficke karty podporuje v zavislosti na parametrech MXM-II v2.0 slotu (slot pro grafickou kartu).
3. Ano notebook podporuje max. 3GB pameti DDR2 max. 667 MHz.
1. Notebook lze osadit max. procesorem Intel Conroe Core 2 Duo max. 2.93 GHz
2. Graficke karty podporuje v zavislosti na parametrech MXM-II v2.0 slotu (slot pro grafickou kartu).
3. Ano notebook podporuje max. 3GB pameti DDR2 max. 667 MHz.
- memphisto
- Guru Level 13

no vidíš a ani to nebolelo
taky jsem jim psal s problémem a dostalo se mi odpovědi do tří dnů. jinak díky za ty věci. celkem mě to zajímalo 
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
A kam ste konkrétně psali? Já sem nikde nenašel českej kontakt na podporu Asus. Notebook mám z Mironetu a když sem se jich chtěl zeptat na pár věci ohledně záruky, tak mě odkázali na podporu Asus.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- memphisto
- Guru Level 13

http://member.asus.com/login.aspx tam se zaregistruj a pak zaregistruj svůj book a pak můžeš pokládat dotazy a dostane se ti českého supportu
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 1589 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od WinDroid
-
- 5 Odpovědi