dokoupení RAM
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
dokoupení RAM
Zdravím,
mám v PC Operační paměť HyperX 8GB DDR4 3200MHz CL18 Fury Black Series , základní deska Z390 GAMING X
a chci se zeptat jestli tam můžu dokoupit toto: HyperX 8GB DDR4 3200MHz CL16 FURY series
v čem je rozdíl? díky.
mám v PC Operační paměť HyperX 8GB DDR4 3200MHz CL18 Fury Black Series , základní deska Z390 GAMING X
a chci se zeptat jestli tam můžu dokoupit toto: HyperX 8GB DDR4 3200MHz CL16 FURY series
v čem je rozdíl? díky.
Re: dokoupení RAM
Jak čtu co tam mám těd za RAM tak píšou tam toto:xbs píše:jo, neměl by bejt problém...
Kvalitní a rychlý paměťový modul typu DDR4 ze série HyperX Fury Black, frekvence 3200 MHz, kapacita 1 x 8 GB, časování CL18 při napájení 1.2 V, asymetrický chladič HyperX Fury. Speciálně určeno pro platformu AMD Ryzen - testováno s čipsety X370 / B350 a procesory R7 1700 / R7 1700X a R7 1800X.
Omezuje mě to nějak ?
ne, každopádně dual channel může pomoct...
Nefunguje to... vypina se pc a zapíná furt dokolaxbs píše:jo, neměl by bejt problém...
Dodatečně přidáno po 3 minutách 29 vteřinách:
V dual channelu to nefunguje..
dal's je do správnejch slotů dle návodu? pokud jo, tak vyzkoušej tu novou samotnou...
Zkoušel jsem je samotne, fungují obě, když je dam vedle sebe ne do dual channelu tak mi to ukazuje doporucene nastavení a mohu zmáčknout jen enter a vypne se PC, když to udelam podle návodu B2,A2 tak se mi jen zapina a hned vypínáxbs píše:dal's je do správnejch slotů dle návodu? pokud jo, tak vyzkoušej tu novou samotnou...
Naposledy upravil(a) VlejKO dne 13 úno 2020 19:27, celkem upraveno 1 x.
Aktualizuj si bios, ak si to ešte nespravil.Skúsil si aj A1-B1 ?
to by mi melo pomoct? Neni spíš ram nekompatibilní?RIKI22 píše:Aktualizuj si bios, ak si to ešte nespravil.Skúsil si aj A1-B1 ?
Ja zo zvyku zapájam ram pri Intel do A1-B1.Tak skús.Ale ten bios ,by som aktualizoval určite, ak nemáš aktuálny.
A1 B1 Nejde , zkusim ten biosRIKI22 píše:Ja zo zvyku zapájam ram pri Intel do A1-B1.Tak skús.Ale ten bios ,by som aktualizoval určite, ak nemáš aktuálny.
předchozí příspěvky se necitujou... nekompatibilní nejsou dyš každá zvlášť funguje, jen si holt zřejmě nesednou navzájem, což se dopřadu nigdy stopro neví...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17 Odpovědi
- 9406 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od michal84