Jojo, to máš pravdu. Jinak, teď jsem si schválně pustil nějakou hudbu a prostě mi to vyhovuje, nevím, každýmu sedne asi něco jinýho, ale je pravda, že do teď jsem byl zvyklej na sluchátka za 300 Kč z Tesca... Na druhou stranu nejsem žádnej audiofil. Nemůžu si je zatím vynachválit.
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
Půjčil jsem si domů na zkoušku IPS monitor AOC AG271QG, že ho jen vyzkouším a vrátím, ale když jsem viděl ty barvy (porovnávám s mým ASUS PG278Q, na fotce jsem se na něm snažil nastavit barvy co nejpodobnější tomu IPS ve stejné scéně, viz foto), tak jsem se rozhodl si ten IPS pořídit domů...
satik si dělá z lidí dobrý den. Na TN si taky můžeš nastavit tak tmavý obraz. Nechápu rozdíl porovnávat přejasněný s tmavým. Na IPS nikdy nesvítí slunce a není tma.
Turion Já myslím že si nedělá legraci, vždy když dostanu chuť na rychlejší odezvu a mám nutkání koupit nějaké rychlé LCD s TN, tak si od otce půjčím notebook s kalibrovaným TN panelem a velmi rychle mě přejde chuť. Vzhledem k pozorovacím úhlům by to chtělo pevně ukotvit hlavu ke křeslu a křeslo k podlaze. Příp. se občas stavím ke známému a kouknu se jak vypadá obraz na herním TN za 13000 který nejde ani rozumně zkalibrovat. Pak člověk ocení i horší, ale za to vyrovnanou odezvu která vypadá ve výsledku lépe, protože obraz se sice mírně rozmaže, ale barvy a obraz celkově je pořád stejný.