Co jsme si koupili ...
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: Co jsme si koupili ...
Seasonic ti vydežel jen tři roky?To je teda slabota .Be Quiet! je kvalita.U nás ne moc rozšířená značka.Zato velmi kvalitní.
- HelloMyFriends
- Level 4

- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Je možný, že to cvakal třeba jenom větráček, protože se točil nějak divně pomalu a zezadu to málo foukalo, ale každopádně sem stejně plánoval upgrade zdroje, takže aspoň sem si to mohl nějak obhájitPetison píše:Seasonic ti vydežel jen tři roky?To je teda slabota .Be Quiet! je kvalita.U nás ne moc rozšířená značka.Zato velmi kvalitní.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Muj 10palcak mi nevyhovoval, tak jsem poridil http://www.mall.cz/tablety-uhlopricka/a ... b?v=521549 a kryt http://www.czc.cz/asus-nexus-7-travel-c ... 81/produkt
Pěkné.Mám stejný tablet i kryt (akorát v modré barvě).Kryt drží parádně,s tabletem jsem spokojen.
Kryt je super. Ale kdyz otacim tablet, tak mi trosku zazrni krajni prouzek displeje. U fotoaparatu. Nevim, jestli ho nereklamovat.
Muzes doporucit nejake hry a aplikace?
- HelloMyFriends
- Level 4

Já mám 2013 verzi a je naprosto super, všechno jede krásně
Mě taky trošku zazrní, ale jen někdy a málo, když si toho nevšímám nevidím to. Mám taky 2012 verzi, děje se to někdy od verze 4.3 .divine píše:Kryt je super. Ale kdyz otacim tablet, tak mi trosku zazrni krajni prouzek displeje. U fotoaparatu. Nevim, jestli ho nereklamovat.
ondoubku, myslis tedy, ze je to normalni? Zkousel si reklamaci? Ja tam mam android 4.4.
Mám tam také Android 4.4 a se zrněním jsem se nesetkal,možná bych to zkusil reklamovat.
dělal si po aktualizaci factory reset? ... vždy to předejde případným problémům
Jak udělám factory reset? Tablet jsem byl dnes vrátit a zítra by měl přijít jiný.