Crave píše:pokud bys vrazil víc do toho, tak od ati x1950pro 256mb: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41024 je velice dobrá a vysoko hodnocená grafika na czechcomputeru... jsem taky příznivcem nVidií,ale v takové cenové relaci je x1950, nebo o něco horši 1650pro je nejlepši v poměru cena/výkon..takže ATi...pokud by sis chtěl fakt moc připlatit na nVidii tak až na 8800 ale je moc drahá..
Deska se mi líbí.... až na to že píšou dodací lhůta neznámá....tak buď jinde nebo ještě trochu pozměnit výběr-ale takových podobných je tam víc.....Gigabyte and Asus forever.....
ohledně té grafiky - přichází na trh nová řada a konkrétně ATI HD 3850 (cena od 4000,- s DPH) je nástupce
právě ATIny 1950pro(dávat za ni dnes přes 3 tisíce už není tak výhodný kup!)která je jen o tisícovku levnější ale již nemá podporu DX10 a videa
proto se vyplatí koupit snad již jako bazarovou záležitost tedy do nové 1950pro bych již dnes nešel.
raději bych zvážil finance a pokud na to mám vzal bych novinku,nebo 1950 z bazaru(skoro všechny jsou i se zárukou) za lepší peníz nebo novou třebas 2600XT.
-----------
ten HDD bych se podíval po řadě SATA2 a to seagate nebo Western Digital jsou to vcelku tiché kvalitní disky co i málo topí a tam rozhoduje cena za velikost disku ale to už je na tobě
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
ja ten trh novejsich komponentu momentalne moc nesleduju ale pokud je tomu tak, tak bud bazar nebo si pockat..no..mluvim z mistnich doporuceni a zkusenosti..
lepší je 2900pro ale je to žrout takže taky se koukni co máš za zdroj
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Mám obavu jestli se vleze chladič ale jsou to 2mm tak by mohl ne?
Poslední příspěvek
Ten se jednak asi nevejde, ale je i zbytečně výkonný a předražený - jestli Noctua, tak stejnou službu udělá stará NH-D15 nebo srovnatelná menší NH-U12A (můžu doporučit).
Jako disk bych vzal výhodnější rovněž špičkový Kingston KC3000.
Kilowattový...
Ahoj, mohl bych poprosit a zkontrolování této sestavy? jestli jsou všechny komponenty kompatibilní atd. případně co bych měl vyměnit. Jako gpu koupím RTX 5090, až bude někde skladem. ( vím, že do bedny dám jen jeden ventilátor (ostatní pozice jsou...
Ahoj, chtěla bych požádat o pomoc se sestavením PC primárně určeného na hraní her.
Co bych nejraději měla v PC je 2TB SSD a 16-32GB RAM (pokud je momentálně 32GB overkill tak stačí 16, většina her 16 momentálně doporučuje, takže nevím). Grafiku...