A k tomu spíš takový monitor než telvizi
Co jsme si koupili ...
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
- Pepulin
- Level 3

Re: Co jsme si koupili ...
Já si "nadělil" PS4: http://www.czc.cz/playstation-4-500gb/131825/produkt
: http://www.czc.cz/philips-22pfh4109-led ... 33/produkt
PC: CPU: Intel Core i5 6600 GPU: nVidia GeForce GTX 970 RAM: 8GB Kingston DDR4 Zdroj: Seasonic 520W MB: MSI H170 Gaming M3 Case: NZXT Source 340
PS 1 Slim
PS 1 Slim
tak ať si spokojený. Já PS4 asi před čtvrt rokem prodal a šel do PC. Konzole špatná nebyla, ale her málo...
Pepulin píše:Já si "nadělil" PS4: http://www.czc.cz/playstation-4-500gb/131825/produkt
A k tomu spíš takový monitor než telvizi: http://www.czc.cz/philips-22pfh4109-led ... 33/produkt
Udělal jsi dobře, že jsi jí koupil......hry budou to se neboj
Reebshuck píše:Až je budeš mít doma, tak prosím písni, jak hrají. Přemýšlel jsem o nich.
Nejsem žádný znalec, ale názor ti pak napsat můžu
Teď sem koukal na czc.cz a najednou maj naskladněné, tak je snad do konce týdne (namísto měsíce) budu mít doma 
Já bych šel do PS4, kdybych měl jít do konzole, a když ne do ní, tak do handheldu, PSV či 3DSko (ještě tu mám starý PSP 100x, který taky dokáže zabavit
MB: Asus ROG Maximus VIII Ranger | CPU: i5-6600k | CPU Cooler: Noctua NH-U12S | GPU: MSI GTX 1070 Gaming X 8G
RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 | SSD: Corsair MX100 256GB | HDD: 2x Seagate Barracuda 7200.14 1TB
PSU: Corsair RMx Series RM650x | CASE: FD Define R4 BP w/ window
My Steam Profile (from SteamDB)
RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 | SSD: Corsair MX100 256GB | HDD: 2x Seagate Barracuda 7200.14 1TB
PSU: Corsair RMx Series RM650x | CASE: FD Define R4 BP w/ window
My Steam Profile (from SteamDB)
- Worth: $8950 ($2776 with sales)
- Games owned: 501
- Games played: 146 (29%)
- Hours on record: 5,172.1h
Já prodal svůj PC cca před 2 měsícema ( i5 + 770 ) a šel do PS4 a aktuálně jsem pořídil low end ( 7770 bazarovou + g3258 ) a nelituju ničeho ...
Na PS4 vychazí poměrně dost her, které se na PC nedostanou ( unchar,bloodborne a v budoucnu toho pravděpodobně bude ještě značně víc Red dead redemption 2 atd ... ) a pokud ano, tak už o ně zájem většinou nemám viz GTA 5 a 1/4 opožděná PC verze.
Navíc hrát rozvalenej na gauči je opravdu jiná dimenze zábavy ... > Prosím, odpustě si odpovědi, že s PC to jde taky ...
Takže aktuálně jsem maximálně spokojený, protože i na tom low endu si člověk slušně zahraje a ty největší pecky budu hrát na PS4, kde těch 1500 kč párkrát do roka obětuju ( witcher 3,Tlou,batman,gta 5 atd ))...
A navíc odpadá moje úchylka neustálého a nesmyslného upgradu PC, kdy jsem co 1/2 roku upgradoval a nakonec jsem ten PC ani nevyužil, protože nebylo prostě co hrát a v kombu PS4 + PC mám daleko větší nabídku her.
Po této zkušenosti jako bejvalej odpůrce konzolí teď lituju vyhozených peněz za PC.
Na PS4 vychazí poměrně dost her, které se na PC nedostanou ( unchar,bloodborne a v budoucnu toho pravděpodobně bude ještě značně víc Red dead redemption 2 atd ... ) a pokud ano, tak už o ně zájem většinou nemám viz GTA 5 a 1/4 opožděná PC verze.
Navíc hrát rozvalenej na gauči je opravdu jiná dimenze zábavy ... > Prosím, odpustě si odpovědi, že s PC to jde taky ...
Takže aktuálně jsem maximálně spokojený, protože i na tom low endu si člověk slušně zahraje a ty největší pecky budu hrát na PS4, kde těch 1500 kč párkrát do roka obětuju ( witcher 3,Tlou,batman,gta 5 atd ))...
A navíc odpadá moje úchylka neustálého a nesmyslného upgradu PC, kdy jsem co 1/2 roku upgradoval a nakonec jsem ten PC ani nevyužil, protože nebylo prostě co hrát a v kombu PS4 + PC mám daleko větší nabídku her.
Po této zkušenosti jako bejvalej odpůrce konzolí teď lituju vyhozených peněz za PC.
Chtel sem si ho sice nadelit az na vanoce,ale kdyz ho v CZC najednou slevnili ze 7800 na 6500,tak uz sem neodolal :) http://www.czc.cz/logitech-g27-racing-w ... 83/produkt
A ted se vrhnu na Assetto Corsa a Gran turismo 6 na PS3 :)
A ted se vrhnu na Assetto Corsa a Gran turismo 6 na PS3 :)
Tak to bude jízda 

- Riviera kid
- Level 4

Tak taky přihodím něco, co jsem si pořídil:
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
teďka jde pořádit ASX za nějakou dobrou cenu ne? :) a spokojenost?
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
Rozcestník mých článků
nooo jooo Myšivkoši můůůžu... pořád pokukuju po Galantovi... nádherný auto... ale už hodně staré
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
- Riviera kid
- Level 4

beather píše:teďka jde pořádit ASX za nějakou dobrou cenu ne? :) a spokojenost?
na všechny Mitsubishi mají teď nějaký akce, ale jízda v tom byla suprová.
jestli spokojenost, to ukáže až čas, jelikož auto je na cestě z Japonska a dopluje sem v říjnu

"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
AMD FX-8350@5GHz stabilní, Asus Crosshair V Formula-Z, 2x 4GB 2400MHz TridentX, AMD Radeon HD6870, SSD Kingston HyperX 256GB, cca 2TB pevné disky, Corsair TX850W. Další HW: AMD x4 955 BE, 965 BE, 970 BE, 975 BE, 980 BE, 1090T BE, 1100T BE, FX-4300, FX-6300, FX-8320, FX-8350, FX-9370 atd