mam router DSL d-link 2641r od T-comu vsetko mi islo nainstaoval som ho aj notebook som som zosietoval cez wifi.... potom sa mi pokazil Pc tak som musel preinstaovat cely windows a odvtedy mi nejde na PC nainstalovat router. Vlozim disk kliknem na rychla inastalacia a v tom sa mi vyhodi tabulka s chybou ClicknConnect.exe a v tabulke je napisane Call to GetAdaptersInfo failed a podtym OK kliknem na OK lebo nic ine mineostva a instalacia nepokracuje... ta som vsetko teda pozapajal ako ma byt ale v sietovych ptipojeniach mi neukazuje zidne pripojenie a niako mi nejde ani nainstalovat .... Na notebooku internet stale fici cez Wifi a ked pripojim druhy PC co mam doa cez tie iste kable tak tam internet hned ide... Prosim mohli by ste mi nejako poradit ??? lebo este chvilku a vyhodim ho ven oknom ake mam nervy
Možno som ťa nepochopil, ale prečo ideš inštalovať ruter keď ti už beží.? Pozri sa do správcu zariadení či tam nemáš pri sieťových pripojeniach žltý výkričník alebo otáznik. ak áno tak potom si tam nedoinštaloval nejaké ovládače, tak to skús doinštalovať. Ak je všetko OK, tak pozri ako máš nastavenú sieťovku v tom PC ktoré ti šlape Myslím TCP/IP protokol a nastav ho tak isto aj na tom nefunkčnom PC.
K8N Neo4 Platinum, AMD Athlon64 3000+,RAM 2x256MB+2x1024MB, WDC WD1600JS 160GB, GeForce 6200 TurboCache, Tv WinFast PVR, WiFi Asus 802.11b/g+ruter WL-520GC,Win. XP pro. CZ
nooo sak ani ja tomu celkom nechapem... ja som to len skusal ze ci to mam nainstalovat zase.... sak tiez sa mi to nezdalo tam islo iba o to ze aku chybu to tam da... no asi to v bude v tych ovladacoch lebo inak uz neviem ale ako ich tam doinstalujem??? myslis z toho CD co bolo k tomu routru??? lebo z toho nejde nic alebo ako potom???diki
Ak ti chýbajú ovladače, tak by si ich mal mať na niektorom CD ktoré si mal dodané s PC. Ak nie, tak si ich stiahni z netu na tom notb. a prenes na cd alebo usb kľúči.
K8N Neo4 Platinum, AMD Athlon64 3000+,RAM 2x256MB+2x1024MB, WDC WD1600JS 160GB, GeForce 6200 TurboCache, Tv WinFast PVR, WiFi Asus 802.11b/g+ruter WL-520GC,Win. XP pro. CZ
Zdravím všechny,
rád bych koupil tento router na pokrytí v patrovém domě, kde bude za Vodafouním modemem v bridgi. Absolutně nemůžu sehnat v2. Buď nevědí, nebo mi už 2x přes přímý požadavek přišla v1.
Je lepší hledat dál nebo po upgradech fw lze v...
mám výše uvedený router a cca jednou za týden vypadne WIFI připojení k mobilu a TV. Nejde to pak třeba celý den. Zkoušela jsem i přes ethernetový kabel, chvíli šlo a pak zase ne.
Poskytoval ISP je O2, tento router TP Link mám v 1....
Poslední příspěvek
a co tak Asus RT-AX 58U?
Na rovnakej stránke stojí o 300Kč viacej.A čo sa týka parametrov,AX3000 je na tom lepšie.
Zdravím, rád bych si složil PC okolo 20k vše krom windows.
Rád bych Zák. desku AM4, CPU od ryzen a GPU rtx. Není to podmínka ale když budete mít nějakou radu na změnu tak budu jen rád (ale AM5 nechci ani nechci nic z bazaru) rád bych si po prvé...
Dobrý den,
spravuji dítěti přístup k telefonu pomocí aplikace Family Link od Google.
Nedaří se mi však připojit takto spravovaný účet dítěte do klienta Outlook.
Na radu Ai jsem povolil přístup třetích stran, aktivoval 2FA, zkoušel místo IMAP použít...
Poslední příspěvek
Jediné řešení, které jsem byl nucen aplikovat spočívalo v odebrání hlídání daného dítěte v aplikaci rodiče.
Následném připojení účtu do Outlook a opětovném nastavenení Family Link pro dané dítě.
Kostrbaté, avšak funkční. Nastavení aplikace trvalo...