Zdravim vsechny zpriznene duse a omlouvam se, ze pouzivam tento prispevek, ale resim stejny problem a nechci zakladat novy topic. Takze potrebuji poradit router, ktery napojim na privod kabelem RJ45, dale z routeru do PC take RJ45. Potom potrebuji napojit dva NTB eee1000 bezdratove, aby fachcili po celem dome. Dale mam tiskarnu Canon pixma 160 a pokud by sla napojit i ona, bylo by to super. Internet mam napojeny 5GHz. Cenove to nemusi byt zrovna nejdrazsi, ale nejlevnejsi taky nepreferuji.
Upravuji název a přesunuji, jako nový dotaz. Příště si založ již sám svůj dotaz. Pic
Router+wifi pro 2 booky a tiskárnu
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: Router+wifi pro 2 booky a tiskárnu
OK a jeste jednou omluva.
- memphisto
- Guru Level 13

tiskárna má připojení i přes síťový kabel nebo jen USB? router na 5GHz a s USB jsem zatím nenašel, ale to neznamená, že neexistuje
a hlavně, ta cena bude dost vysoká. prvky pro 5GHz pod 2k nejdou (ty kvalitní myslím)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Tak jsem koukal a je tam jedno usb, tedy na te tiskarne. Jinak jsem pohledal na netu Zyxel P-335U, pokud se nepletu, tak by to mohlo byt to prave.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 21 Odpovědi
- 15244 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od petr22
-
- 9 Odpovědi