Dobrý den, mám problém s LTE routerem STRONG 4G LTE Wi-Fi Router 300. Po vložení SIM karty T-MOBIL se mi vůbec nezobrazí úroveň mobilního signálu. Samotný router s PC komunikuje, ale WIN10 píší bez přístupu k internetu. Vložit SIM kartu znovu jsem se zkusil už několikrát. V mobilu SIM funguje. Na webu jsem narazil na tuto recenzi : "Rychla instalace, jen rpo uplneho laika muze byt mensi zadrhel nastaveni v pripade T-Mobile SIM, kde je nutne zmenit APN nastaveni, otazka par kliknuti na internetu a zjistite, ze staci umazat prednastaveneho uzivatele/heslo a hned vse svisti :)" Bohužel na uživatele nelze reagovat a mě tato informace nestačí. Předed díky za radu.
Pokud SIM v telefonu funguje v ní problém nehledej. Doporučuji ze SIM smazat PIN pokud tam je. Bývá to nejčastější chyba, že uživatel tam dá SIMku, ale zapomene se v routeru už přihlásit do sítě PINEM.
Volal.10 minut mi něco předčítali do ucha pak mě přepojovali a kdyby to vypadlo, tak že se ozvou... To bylo včera dopoledne a nic. Ale už je to vyřešeno. Stačilo smazat PIN jak mi poradil G0dzila.
Děkuju ti.
Dodatečně přidáno po 2 minutách 43 vteřinách:
G0dzila píše:Pokud SIM v telefonu funguje v ní problém nehledej. Doporučuji ze SIM smazat PIN pokud tam je. Bývá to nejčastější chyba, že uživatel tam dá SIMku, ale zapomene se v routeru už přihlásit do sítě PINEM.
BINGO!! Díky moc. Možná by stačilo kdyby to k routeru obchodník zmínil. Všude je tam "stačí vložit SIM a už to jede". Ta zmínka o PINU by zaostalejším uživatelům jako jsem já, ušetřila spoustu času.
Ahoj, mám problém s FPS ve hře Fortnite. Včera běželo vše v pořádku, využití gpu kolem 50/60% , přes 200 fps ,až do momentu, kdy se bez toho ,aniž bych měnil jakékoli nastavení, hra locklq na 50 fps i přesto, že jsou nastavená na unlimited. Při alt...
Čaute, kúpil som si nový monitor MSI 321CUP, k tomu kábel PREMIUM CORD mini display port - display port a občas sa mi stáva, že keď zapnem počítač, tak mi oznámi DP NO SIGNAL FOUND a nejde obraz. Vyrieši to až opätovné vypnutie a zapnutie počítača....
Poslední příspěvek
Tu sa pozri na dostupné verzie BIOSu mojej grafickej karty. Ja mám verziu F62, je to teda tá najnovšia? Lebo je tam ešte verzia f2, ale tam je napísané nižšie číslo verzie BIOSu tak teraz neviem.
Zdravím, jsem několikaletým věrným zákazníkem VODAFonu máme od nich Gigabytový internet, vše nějakou dobu šlapalo skvěle ale řekněme že teď po dvou letech z nějakého mě neznámého důvodu klesla rychlost místo 1000 na 100 Mbs i na přívodním kabelu z...
Notebook má tendenciu vypínať sa viackrát za hodinu, je problém so spojením medzi káblom a batériou. Funguje normálne pri nabijani, ale je potrebné otáčit spravne kábel dookola a nájsť presnú polohu, aby sa nabíjal. Ak sa vytiahne z nabijania, tak...
Poslední příspěvek
Psal jsem ze cena toho notebooku jako plne funkcniho je nulova.
Takovych jsou doslova plne sberne dvory a kdybych podobny u nas nekomu nabidl zadarmo, tak se my vysmeje.