Dobry den. Mam problem s tym, ze ak chcem prepojit obraz z monitoru do televizora tak to nefunguje, ale ked pripojim HDMI kabel priamo z pocitacu do televizora tak to ide, ale pri rozliseni 1920x1080 je ten obraz posunuty. Prvy kabel HDMI mi ide z pocitacu do monitoru a potom z monitoru do televizora. Ked som dal v nastaveni obrazovky vyhladat dalsie tak vobec nic nenaslo, updatoval som aj ovladace najnovsie a ani tak. Nie som jediny, kto ma tento problem kedze diskusia na internete je o tom velmi velka a ja neviem ako to vyriesit.
Televizor mam SHARP starsi model, ale ma vstup na HDMI. Pri zapinani televizora davam HDMI 3 a tam by to malo byt, lenze obrazovka cierna. Ked to napojim z PC priamo do televizora tak to uz vsetko pekne ide, ale obraz je posunuty na rozliseni 1920x1080. Ked som mal v minulosti notebook, tak problem vobec nebol a islo to normalne.
Zdravím všetkých!
Mám problém s prehrávaním 4K@120Hz na mojej TV a prosím o radu. Môj PC by mal podľa špecifikácií zvládnuť 4K/120Hz, ale v praxi nastávajú výpadky obrazu. Ak mám v konfigurácii chybu, kľudne ma upozornite.
moj pc
Procesor: AMD Ryzen...
Poslední příspěvek
Casem muzes mit zase problem s vypadavanim obrazu, na internetu toho je mraky od lidi co resili podobny problem. Kdyz mas 80K na PC, tak mas i 2K na kvalitni certifikovany kabel s hdmi 2.1.
Zdravím prosím Vás potřeboval bych poradit, koupil jsem si na Steamu hru SnowRunner a když jí zapnu tak hra běží na Vysoké detaily na 55-80 FPS, což je v pohodě problém nastává v momentě kdy začnu ve hře hýbat kamerou. Hra se začne nepříjemně trhat...
Poslední příspěvek
Jseš si jistý, že hra používá Geforce a né integrovanou grafiku v CPU?
Ahoj, mam takový dotaz, včera jsem vypínal PC a bylo vše v pořádku.
Dneska nastal problém že se slyším ve Windowsu svůj hlas, každý hluk vše slyším ve sluchátkách.
To stejné na Discordu nebo jiné aplikaci.
Nemám nic zaplého jako je Zvuk - Mikrofon-...
Poslední příspěvek
Dělá to stejně i když to přepnu
Dodatečně přidáno po 1 minutě 39 vteřinách:
Když tohle vypnu, tak se mi to vypne ale zajdu na discord, tak nemužu mluvit
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 16 minutách 48 vteřinách:
Problem vyřešen v G hubu, měl...
Mám problém s internetem. Z ničeho nic mi nefungují některé programy, které vyžadují internetové připojení. Internet se chová jako kdyby normálně fungoval, ale nemůžu se přihlásit např. do programu Ubisoft Connect nebo Rockstar Games...
Poslední příspěvek
Připoj se na rozhraní routeru a zkontroluj datum a čas. Připadně časové pasmo/umístění.
Pak i v PC atd.