Dobrý den, snažím se už několik dní připojit notebook k internetovému kabelu, předem upozorňuji, že tomu úplně nerozumím ale jsem schopna pobrat rady a zkusit vše co poradíte tak tedy k věci: Připojím internetový kabel k NB a nic. Prostě nic. Zkoušela jsem instalovat driver pro lan na můj typ NB. Ale ani to nepomohlo, nevím kde ještě hrabat. (wifi věčně padá a přes kabel na druhém noťasu to jede úplně fantasticky tak se chci taky připojit na kabel) Prosím pomoc!
Proč zakládáš stejné téma opakovaně? Porušuješ tím pravidla tohoto fóra, která si také skutečně přečti. Duplikát zamknut.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Omlouvám se, a děkuji na druhém notasu funguje bez problému, avšak hrabala sem se v notasu a problém vyřešila (špatný ethernet driver, mám asus k53SD a orientovala sem se jen podle nálepky na pc kde je napsano pouze K53S a hledala driver pouze pro tento typ, okavidně nenašla přesný driver, protože prostě sem blbá a neuvědomila sem si to) takže jinak děkuji za snahu :)
ale nechce mi fungovat monitor i když je zapojený v grafické kartě ale když změním...
Poslední příspěvek
No, tazatel píše, že je to nové PC, takže je ten počítač nejspíše sestavěný teď.
A pokud se ti nic nezobrazuje už od samotného zapnutí PC, tak to není ovladači grafické karty. Takže na tvém místě bych si zkontroloval zda je opravdu vše správně...
známy doniesol starší NTB Lenovo S-130. nefunguje touchpad. v správcovi zariadení nie je vidieť, je tam iba zopár neznámych zariadení. v biose sa touchpad vypnúť/zapnúť nedá. v zariadeniach v nastavení windows je iba myš. OS je windows 10.
Poslední příspěvek
Na kazdem zarizeni klikni pravym tlacitkem mysi....
pomohlo. touchpad funguje a nezname zariadenia zmizli.
Budu muset na nové adrese zřídit nové připojení k internetu a bohužel tam zatím není optické připojení. Chtěl bych tedy požádat o pomoc s výběrem, protože v tom nejsem tak moc zkušený.
1. Možnost připojení od T-Mobile technologií DSL o...
Poslední příspěvek
Tak pokud je to určitě gigabit, tak by nemusel být špatný. Popis jednou uvádí gigabit a jednou jenom 100, tak nevím.
Dokázal by jsi mi poradit i jaký kabel použít? :-)
Posledních několik dnů řeším problém s připojením.
Komunikační programy jako Telegram, WhatsApp nebo Discord fungují, ale Chrome, Edge a TradingView mají problém a nenacitaji se nebo děsně pomalu.
MÁM 3HDD (SSD, kde mám OS a 2 HDD NTFS)
hdds.jpg
Vzhledem k tomu, že nemám místo ve skříni na další velký 3.5 disk jsem nucen jeden disk odpojit, to je ale jedno.
Problém je, že když jeden disk odpojím a připojím ten novej (viz....
Poslední příspěvek
Asi to vzdávám, protože mi asi neumíte pomoct, nebo spíš nechápete můj problém.
Kdo to tu nechápe seš ty, tak to prosím neházej na jiné.