pořídil jsem si router ASUS RT-N66U a ze začátku vše fungovalo. Poté mi to nabídlo aktualizaci firmware, tu jsem přes kabel potvrdil, ale router vybouchl a nešel mi už zachránit ani přes utilitku od ASUSu "firmware restoration". Ten jsem tedy úspěšně reklamoval a dostal nový. Na tom mi ovšem po připojení tiskárny jde tisknout pouze při zapojeném LAN kabelu, ale skrze wifi už nikoliv. Zkoušel jsem, jestli by pomohl onen upgrade firmware, ale opět to spadlo. Tentokrát se mi naštěstí podařilo ho zpět nahodit, ale bezdrátový tisk pořád nejede.
Ví někdo, čím by to mohlo být, nebo jestli jsem nezapomněl něco nastavit? U toho původního routeru jsem jen přes "printer" utilitu od ASUSu nainstaloval tiskárnu pro router či co a vše jelo jak má. Tentokrát to ovšem nejde. Snažím rozběhat "Sdílení tiskáren ASUS EZ". Tiskárna je " HP LaserJet 100 colorMFP M175a"
Pro úplnost, tiskárna je do routeru zapojena přes USB.
Zdravím. Začal mi blbnout WIFI router TP link Archer AX20 AX1800. Začal často vypadávat signál, někdy se stane, že se ztratí signál pro TV v obýváku, kde byl vždy Signál dobrý. Zkoušel jsem TV připojit na Hotspot přes mobil, TV normálně fungovala....
Poslední příspěvek
Zmer to ve chvili, kdy jsou problemy se signalem.
Jsou lidi, co zapinaji wifi az kdyz ji potrebuji a pak ji zase vypinaji.
Excel 5000 řádků 2 úzké sloupce a v tisku to je 100 stránek. Potřebuji ty 2 sloupce vytisknou 2x vedle sebe na A4 na výšku, aby to byla polovina listů papíru.
Excel to neumí. Když to tisknu přes pdf a zadám 2 listy na jednu stránku, tak to zase...
Poslední příspěvek
Hoši díky, oba způsoby fungují. :thumbup: :thumbup:
Ty vzorce jsem musel upravit takto (ve sloupci B to zobrazovalo až od řádku 51):
=IFERROR(INDEX(List1!$A:$A; ŘÁDEK() + CELÁ.ČÁST((SLOUPEC()-1)/2) * 100); )
=IFERROR(INDEX(List1!$B:$B; ŘÁDEK() +...
Zdraví všechny, potřebovala bych prosím radu, sama se v této oblasti nevyznám Chtěla bych koupit nějakou laserovou tiskárnu jen pro domácí použití(cca několikrát za týden )tak ať má i scanner a kopíruje+ať se na ni můžu připojit přes telefon a...
Ahoj doposud využívám internet který mě vede od antény kabelem, ale kabel se pořád skřípá někde pod podlahou co mě vede a nejde pak po nějakým čase internet. Chtěl bych to teda řešit Mesh systémem. Mám vybraný tento Hlavně mě jde o to, že mám 360...
Poslední příspěvek
V místnosti kam vede anténa mám router a od něho vede kabel Ob dvě místnosti k dalšímu routeru a od něj se to rozvádí do 4 PC z toho jeden je na Wi-Fi. Barák mám do L s tím že první router je na hoře L a druhý dole na L. Pokud budu tahat kabel po...