Tak to je nejlevně jší na který jsem narazil s USB na tiskárnu. http://www.alza.cz/sitovy-router-d-link ... d99482.htm Ten by se hodil?A je to i na ty moje síťový kabely,nebo musím mít jiný?Absolutně sice nechápu všechny ty zkratky,ale pokud bude dobrý snad to dám dohromady.Už teď např.nevím proč potřebuji ty LAN konektory 4,když mám dva počítače.Když tak do toho routeru zapnu oba plus tiskárnu...Nebo to musím ještě nějak propojit?Nemusíte to nějak podrobně vysvětlovat,to už nějak zjistím/nebo se zeptám potom /Jen jestli to opravdu bude dobrý a nebudu muset natahovat další kabely.
Ty LAN se dávají většinou 4, je to prostě takový zvyk. Stejně tak nejmenší switche se dělají většinou s 8porty a ne se dvěma. Vystačíš si s kabely co máš teď, jen vyměníš kus za kus a nastavíš ho. Nevím jestli sis toho všimnul ale nemá to wifi - pokud to nepotřebuješ tak ušetříš, ale zkus se zamyslet do budoucna. Aby se nestalo že budeš kupovat třetí
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Jo dík.WiFi nechci.Ale ještě k těm kablíkům.Ty tři věci router,počítač 1 a tiskárna jsou v nedné místnosti a počítač dvě je o patro níž,dost složitě tahaný.Myslel jsem to tak jestli se to bude zapojovat tak abych to napojil vše v té jedné místnosti a nemusel tahat ten kabel k počítači dvě.Dofám,že rozumíš...Já jsem v tomhle nepolíbený tak se možná tak podrobně ptám.V té jedné cimře to můžu propojovat třeba deseti kabelama,ale ten dlouhý je tažený tak složitě,že než na něho šahat,tak vše oželím.
Jo tak,znova jsem si přečet Tvoji předchozí odpověď a svitlo mi Ty jsi mysle NASTAVÍŠ jako parametry a já jsem to pochopil,že budu NADSTAVOVAT nějaký kable!!Chce to řádně číst.Ještě jednou dík.Jen ještě bude problém s tím NASTAVENÍM .Ani teď se do routeru nedostanu je zaheslovaný poskytovatelem netu a zřejmě mě bude muset nastavit i ten nový.Nechce si do toho prý nechat šahat.
Já je taky chápu.Ono 12 prďola toho o nastavení routeru ví možná víc jak já ,ale oni to tu koupili od místního sdružení a jinak provozují WiFi dobrých 70kiláků daleko a moc se jim sem jezdit nechce a tím spíš když jsem do večera v práci.No napsal jsem jim jestli mi pošlou údaje tak si to zkusím nastavit a pokud to budou chtít mít pod konrolou budou holt muset přijet.
Zdravím.
Kdysi jsem pomáhal stěhovat jednu známou doktorku a měl jsem tuto tiskárnu vyhodit, jelikož špatně tiskla. Po bocích špinila papír.
Bylo mi ji lito, a tak jsem koupil nový toner a tiskárna byla ok.
Už si nepamatují, jak dlouho jí mám, ale...
Poslední příspěvek
Popíšu velmi stručně a zjednodušeně jak to funguje jen aby si měl představu co to způsobuje. Vím že by bylo jednoduší rovnou říct vyměň toner :-) , ale třeba se to bude hodit i někomu dalšímu pro identifikaci problému s tiskem... :-)
Podotýkám, že...
Dobrý den, potřeboval bych prosím radu.Mám tiskárnu HP Laserjet MFP M140W a normálně tiskla, vždy jsem používal připojení přes usb kabel.Ale už je to nějakou dobu, co jsem netisknul a potřeboval jsem něco vytisknout a tiskárna nechce tisknout.Bliká...
Poslední příspěvek
Ahoj,
zkus ji natvrdo vytahnout ze zasuvky, pul minuty pockat a vratit zpatky.
Mel jsem HP 2x pokazdy mi to delalo stejne, po nejaky delsi dobe kdy sem nic netiskl, se hlasila jako offline nebo odmitala tisknout, pomohlo mi vzdycky to ze jsem to...
Mám tiskárnu HP M433nda. Provozoval jsem ji na usb, ale jelikož mám více počítačů, tak jsem ji neustále přepojoval. Tak jsem chtěl využít toho, že tiskárna umí tisknout i přes lan.
1. Odpojil jsem USB kabel
2. Zapojil jsem tiskárnu do obyčejného...
Poslední příspěvek
Kde delas chybu - v tom, ze kupujes HP zarizeni. Tam nefunguje skoro nic normalne, bud rad, ze ta tiskarna nemusi byt
pripojena na internet aby vubec tiskla (to take existuje).
Zdravím všechny. Prosím mám tiskárnu HP color LaserJet 4550HDN z EIO HDD. Potřebuji inicializovat HDD EIO v tiskárně. Mám stažený HP Resource Manager 1.2.1.2 a jak tam do toho Resource Manageru mám přidat tiskárnu? Toto je resource manager pro...
Poslední příspěvek
No nejde přes webové rozhraní ani přes ovladací panel jenom by to mělo jít přes ten resource manager a ten je jenom pro windows 98, ME
Ahoj,
rád bych se zeptal zkušených na názor.
Jelikož WH vydalo požadavky na KCD2 rozhodl sem se, pro upgrade PC.
Sestava:
Ryzen 5 2600
GtX 1660 super
Ram 16gb 3200hz
TuF b450 pro gaming
seasonic s12ii 520w