Pomalý stahování torrentů

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Zamčeno
Atos.
nováček

Pomalý stahování torrentů

Příspěvek od Atos. »

Ahoj mám připojení k netu 4Mb/s odjakživa si stahuju torrenty hry,hudbu atd normální rychlost stahování torentů mám asi 200k/s a mín podle lidí ted se to ale ani NEHNE (jede) to tak 0.5 K/s zrovna používám Utorrent a dole mi náká ikona oznamuje "žádné příchozí spojení" co tak najednou??? já se nikde nevrtal...zkusil sem i jiný klienty na stahování a futr to samý nevíte někdo???Vo Co Go
El Diablo
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od El Diablo »

Zbytek ti jede normálně? Když tak zkus restartovat modem...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Verxes
Level 3
Level 3

Příspěvek od Verxes »

Normálně cokoliv jiného stahuje plnou rychlostí?
Nejsi krytý za firewallem? Nebo je vše stejné jako předtím? Jaké máš FUP? Na kolik ti ho omezí? (tím to asi nebude, ale sichr je sichr, i když 0,5kb/s je málo..), vybíráš si torenty, který má spousta lidí? - hlavně jestli máš firewall, máš v něm namapovaný porty pro toho klienta?
Já používám DC, ale když něco hledám a je to jen přes torrent, tak se mi osvědčil věstavěný klient v opeře..
zao
Level 6.5
Level 6.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zao »

to je boužel úděl torrentů musíš hledat a najít si lepší torrent
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Atos.
nováček

Příspěvek od Atos. »

já nemám modem sem v paneláku a máme tu kabel spíš si myslím jestli mi to neutíp správce - když za den uploaduju i 6Gb a stáhnu 3.5Gb.Vybírám si jen torenty co maj nejvíc lidí neboj jinak veškeré nastavení sítě a počítače mám tak jak je po naistalaci Xp pro.nikdy se nikde nevrtám
benik.martin
Level 3.5
Level 3.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od benik.martin »

zkus třeba když budeš stahovat vypnout na chvíli firewall,jen tak na zkoušku,třeba by se ti to mohlo rozběhnout;-)
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
nuggett
Level 2.5
Level 2.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuggett »

A když to nebude firewallem, tak bych naběhl na poskytovatele a ptal se zda nemáš FUPko, a když jo a nemáš to ve smlouvě, tak bych ho pekelně seřval. No a pak si dával bacha kolik stahuju, že jo...
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Externí SSD pomalý přenos.
    od JHH1977 » » v Problémy s hardwarem
    6 Odpovědi
    4920 Zobrazení
    Poslední příspěvek od JHH1977

Zpět na „Sítě - hardware“